2777
2789

اسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِ ...

بعد اونایی که من فرستادم رو سه تاش رو پشت سرهم میخوندین؟

من اینم اکثرا

بعد اونایی که من فرستادم رو سه تاش رو پشت سرهم میخوندین؟

نه ، یه سال فقط یکیشو میخوندم گفته بود در کل ماه رجب ۱۰۰۰ بار بگید، من فکر کرده بودم روزی ۱۰۰۰ تا گفته، روزی هزارتا میگفتم، شب تسبیح به دست بودم با تسبیح خوابم میبرد 

همش استغفاره هر کدومو راحت تری بگو ، همون دوتایی که پیامتو ریپلای کردم برای ماه رجبه عالیه، هم کوتا ...

من متوجه نشدم خودتون کدومو میگفتین که خیلی خوب بود 

یکی اش آخرش اثام هست 

یکیش وحده لاشربک له داره

من اینم اکثرا

اینو بیشتر ۲۰۰ مرتبه میگفتین هر روز ؟

یادم نیست دقیق اینو چند تا میگفتم، وای ماه رجب که میشه تسبیح به دستم و این ذکرا رو میگم، روزی ۱۰۰ یا ۲۰۰ ، هر کدوم بشه و هر مقدار که بتونم میگم