2777
2789
عنوان

زندگی توی خارج خیلی گرونه

227 بازدید | 29 پست

مثلا کشور امریکا رو بگید اگه اطلاع دارید یا ایتالیا اگه کار خوبی داشته باشی خوب هست برای زندگی یا نه ایران بهتره با وجود بالا رفتن دلار

مگه اینجا ارزونه؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر نصف حقوق که میگیرن بمونه براشون در ماه، خوبه.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

وقتی همونجا کار کنید و به پول اون کشور درآمد داشته باشید از پس مخارجشم میتونید بر بیاد 

آمریکا جز کشورهای گرونه ولی خب بستگی به ایالتشم داره، 

ولی در کل شاید نتونی چیزی پس انداز کنی ولی تو رفاه زندگی میکنی، ایتالیا ولی بهتره 

کلا با این شرایط تورم هرجایی بهتر از ایرانه