2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انواع مختلف دارهمن لیفتینگ و روشن کننده انجام دادم خیلی خوب بود

منم برا لک و روشن شدن رفتم برام قرص پیگمنتا هم نوشته اگه قرار قرص خوب کنه پس تاثیر مزو چیه حالا قرص ها رو هم خریدم 

من انجام دادم

من امروز رفتم برام مزو تراپی انجام داد ازش پرسیدم که چه کوکتلی استفاده می‌کنه گفت فیوژن بعد در عین انجام کار می‌گفت این دفعه برات ایرانی زدم اکه تاثیر نداشت دفعه دیگه گرون ترش رو میزنم خارجی بعد الان که اومدم نگاه میکنم فیوژن مال اسپانیاست حتما بهم دروغ گفته برا این جلسه ۲ تومن واسه مزوتراپی ازم گرفت شما چه کوکتلی و با چه هزینه انجام میدین ممنون میشم بگین

من برا لک و روشن شدن پوست خواستم قرص پیگمنتا هم برام نوشته اگه مزو تراپی تاثیر می‌ذاره چرا دو کارتن پیگمنتا برام نوشته که بخورم حالا اینا رو خریدم ولی واقعا برام سواله شما مصرف کردی