من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وقتی خودتون نگفتید انتظار داری تبریک بگه معلومه به مادرشوهرت هم برمی خوره که یه بچه خبر حاملگیتو بهش بده تبریک نگفته چون ناراحت شده یا گفته وقتی منو غریبه دیده یه کلمه نگفته حامله ام واسه چی به روش بیارم کار خودت درست نبوده عزیزم انقدر مادرشوهرارو بد نشون نده یعنی چی معده ام درد می کنه منم بودم بهم برمی خورد
خانم عزیز اول اینکه به مامان خودت زودتر از همه و شخصا گفتید، به مادر شوهر که رسید به دخترتون گفتید بگه خوب اون مادر شوهر طفلک فکر کرده دخترتون از جانب خودش خبر داده، مقصر شمائید و دوست هم ندارید قبول کنید پس بحث با شما بیهوده است
بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
منم ی مادرشوهرم با این کارت مخالفم شما خودت میگفتی یا بقول دوستان با ی جعبه شیرینی نیومدی یا حداقل میگفتن ی سورپرایز داره دخترم .هر چ دوستا گفتن تو مخالفش گفتی قبول نکردی از شیرینی هم گفتی میگن ای وی اف .حالا اگرم فک کنن چ میشه .انشالا عروس منم باردار بشه بیا هر جور دوست داشت ب من بگه ولا ماهم خوشحال میشیم ما غول نیستیم