2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 148 پست

وا چتونه ما هم به بچه ها میگیم که برن به بزرگترا خبر بدن ، نکنه انتظار دارین خود طرف بره بگه حامله ام ، ما زشت میدونیم رک و راست بری تو صورت بزرگترا بگی حامله ام

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما ترکیم اطراف من هیشکی خودش مستقیم نمیگه بقیه نمیدونم چجورین

گلم ماهم ترکیم ، ما هم خجالت میکشیم مستقیم بگیم 

حالا خودم فعلا بچه ندارم ولی نمیدونم اگه باردار بشم چجوری خبر میدم به مادرشوهرم 

یا به بچه جاریم میگم بره بگه یا شایدم با شوهرم از اون کیکا که روش نوشته مادربزرگ میشی و اینا بخریم ولی خب آدم خجالت میکشه همونم ببره

حالا خدا بهم بچه بده هرجوری خبر بدم مهم نیست

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

اگر مادرشوهرت دخترت رو دوست داره پس شاید بهرعلتی به روی خودش نیاورده چون میگی بارها بهت گفته یکی دیگه بیار اما اگه بچت رو دوست نداره پس کلا لجش گرفته و احتمالا خوشش نیومده ترجیح داده خودشو بزنه به اون راه

[QUOTE=367451341]از غریبه که نشنیده از نوش شنیده[/QUOTخالا خودت ب بچت یاد دادی بگه  درست هم یاد ندادی.باشه نوه ش وقتی مادر بچه پنهون می‌کنه و ب بچه میگ دگ چ توقعی داری می‌تونستی بعد حرف بچت خودت هم بگی م اینک بقول خودت رفتی نشستی رو مبل حتمن خودتم ب نشیدن هم زدی

گلم ماهم ترکیم ، ما هم خجالت میکشیم مستقیم بگیم حالا خودم فعلا بچه ندارم ولی نمیدونم اگه باردار بشم ...

والا ما هم ترکیم ، اینکارها چیه😐😐

ما قشنگ یه جعبه شیرینی میگیریم میریم خونه پدر و مادر، با دل خوش و شادی به اونا خبر میدیم که دارن نوه دار میشن، اونا هم کلی خوشحال میشن، گاهی وقتا هم پدرشوهر یه هدیه کوچیک ب عروسش میده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫