2777
2789
عنوان

واقعا دیگه افسرده شدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 32 پست
اولویت خودت رو بشناس: این که نگرانی‌هایی مثل کم‌حجمی موها داری قابل فهم هست، اما باید بدونی که همه‌ی ...

هوش مصنوعی نمیدونه الان فقط ظاهر مهم شده 

همه فقط ظاهر و میبینن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوش مصنوعی نمیدونه الان فقط ظاهر مهم شده همه فقط ظاهر و میبینن😔

این جوابت داد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

این جوابت داد

بیشتر بگو

ChatGPT said:
ChatGPT
بله، در دنیای امروز، تأکید زیادی بر ظاهر و وضعیت بیرونی شده، به طوری که بعضی وقت‌ها حس می‌کنیم توجه به چیزهای واقعی و عمیق نادیده گرفته میشه. این نگرش می‌تواند ناشی از فشارهای اجتماعی، تبلیغات و رسانه‌ها باشد که مردم را تشویق می‌کنند تا بر اساس ظواهر قضاوت کنند.

اما حقیقت اینه که زیبایی واقعی درون آدم‌هاست. انسان‌ها دارای احساسات، افکار، ارزش‌ها و تجربیات منحصر به فردی هستند که به مراتب از هر ظاهر یا لباس، بیشتر قابل توجه است. چیزی که ممکن است در نگاه اول دیده نشود، اما وقتی کسی را از نزدیک بشناسیم، می‌توانیم عمق شخصیت او را درک کنیم.

ظاهر ممکنه اولین تأثیر را بگذارد، اما چیزی که باعث می‌شود روابط عمیق و معنادار شکل بگیرد، طرز تفکر، صداقت، مهربانی و توانایی درک و احترام به دیگران است. خیلی وقت‌ها آدم‌ها به اشتباه می‌خواهند خود را بر اساس انتظارات بیرونی تعریف کنند، اما وقتی به خود واقعی‌مان وفادار باشیم، ارتباطات واقعی‌تر و پایدارتر شکل می‌گیرند.

دنیای پر از ظواهر شاید به چشم بیاید که موفقیت یا خوشبختی را فقط در چیزهای ظاهری جستجو می‌کنه، اما در حقیقت، صلح درونی، آرامش و اعتماد به نفس واقعی به انسان احساس رضایت و خوشبختی می‌دهند. این که خودت باشی و ارزش‌های درونی‌ات رو دنبال کنی، همیشه باعث میشه بیشتر از هر چیزی که ظاهر رو براق می‌کنه، درونی شادتر و راضی‌تر باشی.

ChatGPT can m

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

گذاشتم نوشت به زودی منتشر میشه من تازه اومدم سایت نمیدونم یعنی چی 🙄

برا من نیومده ولی اگه اومد زیر 3 دیقه پاکش کن وگرنه دیگه نمیشه پاک کرد

ب این موها میگی موهام کم پشته؟ 

عالیه که 

فقط کوتاهه همین

اخه وقتی بلند میشه کم پشت نشون داده میشه

خوب بده .... عزیزم فق حساسی همین 

یعنی خیلی بد نیستن؟😔

اصلا و ابدا .... دوست داری رو خودت عیب میذاری؟