yekhastehhhhhhh مدیر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 30 عنوان واقعا دیگه افسرده شدم 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 32 پست یه نفر منو تو دانشگاه دیده گیر داده بیاد خواستگاری ولی من به خاطر مشکلی که دارم دارم دس به سرش میکنم همش بهونه میارم تا منصرف شه بره مشکلم موهای کم حجممه به خاطرش هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم شما راه حلی دارید ؟به خاطر این موضوع در عذابم واقعا😔 1403/10/18 | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 18547 اخه وقتی بلند میشه کم پشت نشون داده میشه منم دو سال پیش موهای 60 یانتیمو به این مدل کوتاه کردم هر ک دید عاشقش شد بذار موهات بلند بشه این سبک بزنش بعدم دیگه کوتاش نکن زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 18547 نه به خدا دوس ندارم ولی چون وقتی بلند میشه کم پشت نشون داده میشه اعتماد به نفسمو گرفته 😢 موهات نازکه مث من فرق تو با من اینه من عاشق موهام بودم و تو نه. خودتو دوست داشته باش زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
yekhastehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 30 موهات نازکه مث من فرق تو با من اینه من عاشق موهام بودم و تو نه. خودتو دوست داشته باش درست میگی 😔مرسی ازت گلم