2777
2789
عنوان

فرهنگ سازی کنید برسه به دست دکترا

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 22 پست

دلم خون ه خواهر

پنج ماه تو نوبت دکتر روماتولوژی بودم

تابستون تو اون گرما تو سالن بدون کولر نشستیم 

ساعت پنج رفتم ده شب نوبتم شده

دکتره اون وقت حتی گوش نمیداد چی میگم😢

یه چیزایی نوشت گفت برو

حتی داروخونه نتونست بخونه

اینقد بدم از رفتارش اومد حاضر نشدم برگردم بش بگم دوباره بنویس😏

💔دل نشکنیم💔
اینقدر هم پرو شدن هی میخوان بکشنت مطب من برام سونو ان تی نوشته ازمایشو ننوشته گفت سونو دادی بیا ببین ...

خب باید جواب ان تی ببینه با توجه به اون  براتون ازمایش مینویسه اگه خدانکرده. پر ریسک باشه ازمایشا گرون اگه نرمال باشه ازمایش عادی 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا همینطوره

من یه دکتر میرم فقط نفر اول ب موقع وارد میشه بقیه بیایید چند ساعت منتظر بشن 

من همیشه نوبت نفر اولو میگیرم ک معطل نشم 

چرا انتخابش کردم؟چون با اینکه خیلی طول می‌کشه ولی وقتی میری پیشش هم برات توضیح میده هم باهات صبحت میکنه هم صمیمانه برخورد می‌کنه یعنی تقریبا هر نفر یه ربع،بیست دقیقه طول میکشه،ومنشیش هم بهت میگه حالا حالا ها نوبتت نمیشه اگر دوست داری برو فلان ساعت بیا کمتر معطل بشی❤️

بنظر من دکتر حلال خوره و مهمه

ولی دکتر هم رفتم منشی یجور طلبکاره ک انگار داری وقت با شوهرش میگذرونی دکتر هم یجور نگات می‌کنه انگار میخاد بگه خب ک چی ک اومدی؟ برو آزمایش بده تا از رو آزمایش ویزیتت کنم ب من چه

خب باید جواب ان تی ببینه با توجه به اون براتون ازمایش مینویسه اگه خدانکرده. پر ریسک باشه ازمایشا گر ...

من سومین بچمه قبلی ها همراهش مینوشتن یعنی سونو میدادم سریع باید میرفتم ازمایش ولی ایشون گفتن اول بیا ببینم این دیگه جدید بود

حق

هزاران لایک 

بجز 

پول ویزیت را نقد میگیرن که این مالیات پرداخت نکنن. بعد بخاطر بستری و عمل هم که خدا تومن زیر میزی و رشوه را بصورت کارت هدیه میگیرن. جودان ندارن که این مریض بدبخت از کجا این رشوه را جور کنه. 

من یه عمل داشتم مجبور شدم ده میلیون کارت هدیه بخرم. بجز بیست و سه میلیون که دادم بیمارستان. ولا ما هم ادمیم سواد خیلی هامون هم بیشتره فقط رشته ها و شغل هامون فرق دارن. بخدا هر کاری هم سختی خودش را داره دیگه الان شغل بدون دردسر و سختی نیست یا اگر باشه کمه. 

میگن ساعت ۴ بیاین ساعت ۱۰ ویزیت میشی😐دکتری که مامانم میرفت اینجوری بود

بخدا یبار ۸:۴۵رفتم دکتریازده بیست دقیق کم اومد😐

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
حقهزاران لایک بجز پول ویزیت را نقد میگیرن که این مالیات پرداخت نکنن. بعد بخاطر بستری و عمل هم که خدا ...

ده میلیون خیلیهههههه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.