2777
2789
عنوان

واقعا می‌خوام خودمو بکشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتو دوس داشته باش اولا بالاترین نعمت سلامتیه چه اشکالی داره

چه خانم نود کیلویی ای سالم و سلامته با این حجم چربی بیماری که فقط سرطان نیست 😭با این وضع سرطانم میگرم

واقعا می خوای به خاطر چاقی خودتو بکشی؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣.

چه باحال .

ادم باید خیلی ضعیف و نفس باشه که می خواد همچین کاری کنه .

مثلا اشرف مخلوقاتی با این کارت داری به خدا میگی کارت اشتباه بودادمو خلق کردی باعث شادی شیطون میشی

عزیزم من یه زمانی ۸۷ کیلو بودم الان ۵۱ ام 

امکان نداره اگه درست پیش رفته باشی وزنت کم نشه 

حتما یه جایی اشتباه کردی 

مگه این که یه مشکل اساسی داری که باید به پزشک مراجعه کنی که اونم حل میشه

چرا اینقدر بزرگش میکنی

خودکشی به خاطر ۹۰ کیلو وزن؟؟؟ این همه ادم وزنشون بالای ۱۰۰ عه دارن زندگی میکنن الان شروع کن تا سال دیگه اوکی میشی

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

واقعا می خوای به خاطر چاقی خودتو بکشی؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣.چه باحال .ادم باید خیلی ضعیف و نفس باشه که می خوا ...

آخه من جوونم همه تو این سن از خودشون لذت میبرم من به خودم لعنت میفرستم

یکی دلش میخاد مثل من چاق بشه یکی دلش میخاد مثل شما لاغر عزیزم اینا ک غصه نیست تلاش کن دکتر برو چای سبز بخور لاغر میشه ورزش کن 

میدونی چیع گلم غصه ب چی میگن ب اینک کسی بیماری بعد داشت باشه ب اینک عزیزت رو از دست داده باشی بلانسبت شما و دوستان اینک عزیزت پای چوب دار باشع اینا غصه هست پس ناشکری نکن قشنگم ببخشید این طوری رک گفتم فقط خاستم بگم فکرت اشتباهه انشالله ک ب خاسته دلت برسی

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

نکنننن

ارزش نداره

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی

میخوای چکار کنی اونوقت

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

بعدشم حتی حرف زدن دربارش گناهه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
فعلا حالم افتضاحهههه😭

الان حالت خوب نیست درسته یه برنامه بریز از صبح هم پیاده روی رو دوباره شروع کن هم ورزش هم رژیم اصولی امکانن نداره موفق نشی باشگاه هم برو خیلی خوب راهنماییت میکنن

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖