2777
2789

سر اینکه بخاطر بچه و اونم جلوی بچه دعوام کرد باهاش قهرم صبح اومد سمتم مسخره بازی درمیورد ک مثلا از دلم دربیاره منم پسش زدم و بی اعصاب بودم اونم انگار خدا خواسته بچه رو برد رف پایین خونه ننش

بعد ک اومد بالا باز اومد گف ببخشید و فلان منم گفتم اره از ننت سیر شدی اومدی معذرت خاهی گف خب تو اعصاب نداشتی ابم قطع بود روانی شده بودی،( من وقتی ب آب خونمون قطع میشه واقعا کلافه میشم) الان دلم باهاش صاف نمیشه انقد گریه کردم سرم درد میکنه منو ناراحت ول میکنه میره پیش ننش بعد قسم و آیه ک تو الویتمی و ازین چرت و پرتا از وقتی باردار شدم تا الان ک ماهای آخرمه فقط حرصم داده😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جلو بچه دعوام کرد ناراحت ولم کرد رف خونه ننش بعد اون بی تقصیره من حساس؟@

بالاخره خواسته از دلت دربیاره دیگه

آقایون اینطورین 

شوهر منم اصلا نمیاد از دلم دراره میگه همین که باهات شوخی میکنم و حرف میزنم یعنی از کارم پشیمونم

خب میگی قبلش با شکلک و ادا بازی پیش قدم شده واسه آشتی و واکنش شما منفی بوده بنظرم شما خیلی سخت گرفتی ...

هزاران بار بش گفتم وقتی دلخورم عین ادم معذرت خاهی کنی دلقک بشی اعصابم بدتر خراب میشه نمیفهمه، بهم گف تو اب قطع بوده روانی شده بودی و فلان 

هزاران بار بش گفتم وقتی دلخورم عین ادم معذرت خاهی کنی دلقک بشی اعصابم بدتر خراب میشه نمیفهمه، بهم گف ...

اشکال ندارع گلم الان بارداری حساس شدی بخاطر این مساعل ریز خودتو همسرتون ناراحت نکن از زندگیت لذت ببر خداروشکر کن که مشکلات حل نشدنی و بزرگ نداری