2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توروخدا سوال منم جواب بدهح دوستم؟حسش درچه حده و به کجا ختم میشه؟ ازدواج؟

بله علاقه داره ولی خودتون دودلید

حستون خیلی مثبت دیگران وایب خوبی ازتون میگیرن

انرژی دارین و خوش خنده اید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

اسی پربازدید شدی 😅

عزیزم ویژگی ظاهریمو میگی؟ 

حس همکارم به من چیه چه فکری داره دربارم؟

و اینکه کی ازدواج میکنم؟ میشه هرچی درباره ازدواجم حس میکنی بگی

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
عزیزم ویژگی ظاهریمو میگی؟ حس همکارم به من چیه چه فکری داره دربارم؟و اینکه کی ازدواج میکنم؟ میشه هرچی ...

عزیزم من جوابتو دادم قبل 

حقیقتش خوشم نمیاد ویژگی ظاهری بگم میترسم اعتماد بنفس کسی پایین بیاد یا و...

امیدوارم درک کنید

خیلی دل گرفته زودرنجی مظطرب و ناراحت یجورایی انگار تو زندگیت شاد نیستی ولی مهربونی و دلسوز به فکر همه هستی جز خودت

به کسی امیدوار نباش 

بختت بلنده خوشبخت میشی ولی اخلاقتو عوض کن خودتو تغییر بده وگرنه افسرده میشی انرژیت منفیه

انرژی مثبت داشته باش 

همش ذکر بگو 

شما پوستت سبزست لاغر روبه متوسطی 

چشمات مشکیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیزم میشه بگی ما مهاجرت میکنیم؟؟

یکم زمان می‌بره اگه بخاطر شرایط و زمان بردنش سرد نشید نکشید کنار بله 

عزیزم من جوابتو دادم قبل حقیقتش خوشم نمیاد ویژگی ظاهری بگم میترسم اعتماد بنفس کسی پایین بیاد یا و... ...

عزیزم میشه واسه منم حستون رو بگید؟ کلا چی درباره م حس می کنید و اینکه اون شخص چه نظری راجع بهم داره؟

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
عزیزم من جوابتو دادم قبل حقیقتش خوشم نمیاد ویژگی ظاهری بگم میترسم اعتماد بنفس کسی پایین بیاد یا و... ...

اره عزیزم گفتی من درباره حس همکارم بهم دوس دارم بدونم 🥲

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود