2777
2789
عنوان

واقعا برا خودم متاسفم

66 بازدید | 9 پست

خیلی امروز ناراحتم یعنی ثابت شد که چه دوستایی دارم متاسفم برا خودم که بهشون اهمیت دادم متاسفم که به خودم اجازه بدم دوستشون داشته باشم و فک کنم آدمای خوبین درسته امتحان ترم داریم ولی اینکه تولد منو فراموش کنن بهونه خوبی نیس من حتی یکیشونو سوپرایز کردم با اینکه پولم کم بود نیاز داشتم براش کیک گرفتم ولی حتی یه زنگ یا پیام تبریک نفرستادن به معنای واقعی قلبم شکست نمی بخشمشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا حالا اشکال نداره چه انتظاری داری من بعضی موقع‌ها تولد خودمم یادم میره بزار به پای فراموشیشون

مسئله می دونی چیه اینکه من تولدشو همون روزشو تبریک گفتم یعنی پیشاپیش تبریک نگفتم ناراحت شد 

من خانواده م تولدم رو یادشون نمیمونه ناراحت نمیشم😐

تولدت مبارک باشه❤️

اینکه تولدت رو یادشون نبوده دلیل بر بد بودنشون نمیشه

من خیلیا رو میشناسم امکان نداره تولد دوستشون رو فراموش کنن ولی از خیلی جهات هم مناسب دوستی نیستن

من خانواده م تولدم رو یادشون نمیمونه ناراحت نمیشم😐تولدت مبارک باشه❤️اینکه تولدت رو یادشون نبوده دلی ...

من بهشون بار ها گفتم فردای امتحان عربی تولدمه 

من بهشون بار ها گفتم فردای امتحان عربی تولدمه

ببین ما میگیم یادشون رفته

نهایتش اینه که از عمد بهت تبریک نگفتن

تو هم از این به بعد دیگه تولدشون رو تبریک نگو، ناراحت هم شدن براشون توضیح بده

ببین ما میگیم یادشون رفتهنهایتش اینه که از عمد بهت تبریک نگفتنتو هم از این به بعد دیگه تولدشون رو تب ...

میخوام جدی بگم ناراحت شدم یادتون رفت یعنی من ارزش واستون نداشتم