سلام من امروز جلسه اول لیزرم بود بکینی وخط ...باسن و زیر بغل کاش برام موثر باشه .دستگاهشون ترکیبی بود ۲۰۲۴ . طبیعی حس میکنم که الان اگه مورد ازدواج پیش بیاد اعتماد بنفسش رو دارم هرچند که پوست بدنم خشکه و شاداب نیس ۳۸ سالمخ
الکل هم ی زمانی نجس بود بعد از کرونا و به سبب شرایط استعمالش مشکلی نداره ولی خوردنش حرامهنمیدونم چرا ...
الکل همواره خوردنش حرام بوده و الکل صنعتی استفاده ش درپزشکی مجاز. نیشه بگید تغییر کرده حکمش؟
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
الان هم از تاپیک من استفاده کردی برای زرت پرت حق الناسه
از نخوه صحبتتون مشخصه دقیقا چه شخصیتی دارید
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به ما ربطی ندارع شاید ما یک دین دیگه هستیمفضولی موقوف
کسی با شما صحبت نکرد اصلا در تاپیک پس دقیقا معنی کلمه ای که تکرارش میکنید و احتمالا در واقعیت زیاد شنیدید خودتونید.
تاپیک جای عمومیه و همه حق صحبت دارند شما ناراحتیت از جای دیگه ست و کسی هم نمیتونه براتون کاری کنه
طرف خانمه، خانم افراطی!!! مرد که نیست بیاد لیزر کنه بیکینی رو! وای خدا شما چرا اینجوری اید؟😭
عزیز من حکمش همینه ربطی هم به نگاه خوب و بد نداره ابداااا. ما جوری نیستیم متاسفانه فاصله مون از دین باعث شده برامون عجیب به نظر بیاد احکام دین. من برای افرادی گفتم که معتقدند حالا اینکه استارتر ادبش رو نمایان میکنه و اینقدر براش،سخته به خودش مرتبطه
دوره این خزعبلات تمامشده برو دنبال یه کار بار دیگه باش که خربزه ابه
این سایت با قوانین کشور داره اداره میشه یا خیر؟؟؟ چطور این خانم به قوانین اسلام داره به راحتی توهین میکنه؟؟؟؟ ادبش به کنار اما توهینش به قوانین شرع قطعا قابل پیگیره