2777
2789

بعضیا با مثلاً خیر رسوندن حال آدم بد میکنن مثلا طرف برات ی کار اشغال بهت معرفی می‌کنه یا ی خواستگار درپیت بهت معرفی میکنه انگار ازشون کمک خواسته باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار در پیت مثلا چه جوری ؟

خواستگار درپیت مثلاً یکی مثال میزنم من از کسی نمی خواهم به فکر من باشه من خودم لیسانس دارم مثلاً میرن ی خواستگار کم سواد وهیچی ندار سیگاری معرفی میکنن من تنهایی رو ترجیح میدم به همچین ازدواجی

خواستگار درپیت مثلاً یکی مثال میزنم من از کسی نمی خواهم به فکر من باشه من خودم لیسانس دارم مثلاً میر ...

این یا از حسادته یا از بیشعوری ازسر خیرخواهی عمرا نیست وگرنه همه میدونن درختر درسخونده زن ادم بیسواد نمیشه

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

ی خواستگار برای دوستم با واسطه اومدمادره پسر از بس سبک مغز و افاده ی بود همون بدو ورود پشت کرد به هم ...

وای یا خدا چه ادمایی پیدا میشن 🫠

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

متوجه نشدم یعنی وقتی بهت معرفی میکنن حتما باید انجام بدی؟

خب معرف هم باید شعور داشته باشه مثلاً ی دختر 22 ساله ی عقد ناموفق داشت بعد زن همسایه براش ی خواستگار آورده بود ی مرد مطلقه با دوتا بچه به نظرت کار خوبی کرده؟ میدونی چه حال بدی به دختره دست داده بود 

خب معرف هم باید شعور داشته باشه مثلاً ی دختر 22 ساله ی عقد ناموفق داشت بعد زن همسایه براش ی خواستگار ...

میدونم.ولی حساس نباش آخه همه ی آدما اطرافت که قرار نیست پیشنهاد های عالی بدن.درگیری فکری برای خودت درست نکن