سلام من امروز جلسه اول لیزرم بود بکینی وخط ...باسن و زیر بغل کاش برام موثر باشه .دستگاهشون ترکیبی بود ۲۰۲۴ . طبیعی حس میکنم که الان اگه مورد ازدواج پیش بیاد اعتماد بنفسش رو دارم هرچند که پوست بدنم خشکه و شاداب نیس ۳۸ سالمخ
چرا شماها این جوری این؟انقدر هوچی گر و حمله کن؟واقعا چرا انقدر بدرفتار و تندین؟ خدای من خدای من . به زور؟؟؟کمی روحتون رو بزرگ کنید تحملتون رو بالا ببرید طاقت حرف مخالف خودتون رو داشته باشید انقدر انگ نچسبونید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کجای حرف من زور دیدی؟چرا شماها این جوری این؟انقدر هوچی گر و حمله کن؟واقعا چرا انقدر بدرفتار و تندین؟ ...
عزیزم جملات اماده ای که یاد گرفتند تکرار کنند شما خیلی مودبانه نظر دادید و خوب بود توجهی نکنید.
شبتون بخیر
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
از کسی که به راحتی توهم میزنه و قضاوت میکنه انتظار ادب ندارم. خوش باش من در این مواقع میسپارم به خدا
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...