2777
2789
عنوان

در رو روی هیچ کس باز نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 73 پست
شمارتو عوض کن،فقط شوهرت وطرف خودت داشته باشن،زیاد تو مهمونیهاشون شرکت نکن ،چون نمیشه بری بخوری ولی ن ...

من بدبخت تاحالا خونه ماما بزرگ شوهرم حتی چای نخوردم خونه هیچ کدومشون نرفتم  تاحالا اصلا اهلش نیستم باشمم تاحالا دعوت نشدم ک برم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر پرووووو ب همسرت بگو فکری کنه ادم احساس ارامش نداره ک

نه دیگ دیشب به احترام شوهرم تحمل کردم امروز درو باز نکردم جبران شه 😂

یاقمر بنی هاشم چقدر رو مخن خدا صبرت بده..اعصابم بهم ریخت فک کن هرروز استرس داری الان زنگ درو میزنن ی ...

اینا میرن مهمون هستن ولی خاله شوهرم مثل جن بو داده همیشه پشت دره 

من بدبخت تاحالا خونه ماما بزرگ شوهرم حتی چای نخوردم خونه هیچ کدومشون نرفتم تاحالا اصلا اهلش نیستم ب ...

خوب پس برن گمشن،اگه همسرتم ناراحت شد بگو خودت برو ولی من حوصله اینا رو ندارم

واقعا از این رسم مهمون بازی ایرانی و متنفرمیعنی چی اصلاً حریم خصوصی سرشون نمی‌شهنه کار به امتحان دار ...

دقیقا بدتر اینک انتظار دارند بچه هاشونو جمع کن براشون انگار تو زاییدی خب نزاییین

حیلی بده چجوری از سر خودت بازش کردی

میومد میگفت ناهار رو درست کن میام پیشت ، بعد میرفت پیش مامانش ، موقع ناهار ، مامانشو و جاریمو و بچه هاشو ور می‌داشت میومد میخوردن و میرفتن ، موقع رفتن میگفت ، دیگه صرف نمیکنه برم خونه خودم ، یه کاری با مامانم دارم ، تو شام رو درست کن تا بیام 😂( تو یه ساختمونیم ) منم دیگه در رو باز نکردم براش 

خوب پس برن گمشن،اگه همسرتم ناراحت شد بگو خودت برو ولی من حوصله اینا رو ندارم

اصن همسرم دیشب کفری شده بود اینا مونده بودن اینجا 

وای پسر دایی شوهرم ۱۰ سالشه ولی بخدا روسری ام می افتاد چپ چپ نگا میکرد اصلا تعجب کردم ازش تا نصف شب مثل اسکالا روسری سرم بود ک بخوابه 

میومد میگفت ناهار رو درست کن میام پیشت ، بعد میرفت پیش مامانش ، موقع ناهار ، مامانشو و جاریمو و بچه ...

یا خدا یا امام 

چقد پررو 

شام اومد براش ماست و پیاز میزاشتی نوش کنه