2777
2789

کجای حرف من زور دیدی؟

چرا شماها این جوری این؟انقدر هوچی گر و حمله کن؟واقعا چرا انقدر بدرفتار و تندین؟ خدای من خدای من . به زور؟؟؟کمی روحتون رو بزرگ کنید تحملتون رو بالا ببرید طاقت حرف مخالف خودتون رو داشته باشید انقدر انگ نچسبونید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجای حرف من زور دیدی؟چرا شماها این جوری این؟انقدر هوچی گر و حمله کن؟واقعا چرا انقدر بدرفتار و تندین؟ ...

عزیزم جملات اماده ای که یاد گرفتند تکرار کنند شما خیلی مودبانه نظر دادید و خوب بود توجهی نکنید.

شبتون بخیر

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
طبیعیه بخندید وقتی قبح یک کار زشت ریخته میشه خنده دار هم بنظر میاد اگه کسی بیاد بهتون گوشزد کنه ولی ...

طرف خانمه، خانم افراطی!!! مرد که نیست بیاد لیزر کنه بیکینی رو! وای خدا شما چرا اینجوری اید؟😭

طبیعیه بخندید وقتی قبح یک کار زشت ریخته میشه خنده دار هم بنظر میاد اگه کسی بیاد بهتون گوشزد کنه ولی ...

مارو تو گور تو نمیخوابونن اون اوایلم میگفتن زیر دوش حرامه بعد دیدن هنه انجام میدن حلالش کردن.زن به زن محرمه مگه اینکه فکرش مث تو خراب باشه

شما پیش من هستی بینم به قرآن وحرفاش رعایت میکنم یانه؟؟؟؟؟فقط گلم اون عترتت ک میگی بهت نگفته قضاوت نک ...

این جور ادما از همه در داخلن .فقط میخوان. ارشاد کنن بار گناهانشون کم‌بشه به خیال خودشون😆

حکم شرع شما نگفته نگاه بی لذت حلاله گفته نگاه فقط در ضرورت مرگ و حیات و درمان جایزه‌. ضمنا به امضات ...

دوره این خزعبلات تمام‌شده برو دنبال یه کار بار دیگه باش که خربزه ابه

مارو تو گور تو نمیخوابونن اون اوایلم میگفتن زیر دوش حرامه بعد دیدن هنه انجام میدن حلالش کردن.زن به ز ...

الکل هم ی زمانی نجس بود بعد از کرونا و به سبب شرایط استعمالش مشکلی نداره ولی خوردنش حرامه

نمیدونم چرا تاپیکو به حاشیه میکشونن

دو تا کاربر مشکوکم هی برای هم نوشابه باز میکنن انگار جفتشون یه نفره😐

دقیقا یه نفرن

از کسی که به راحتی توهم میزنه و قضاوت میکنه انتظار ادب ندارم. خوش باش من در این مواقع میسپارم به خدا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...