بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم انشاالله شما تو بارداریاتون دیابت رو تجربه نکنید ولی دیابت تو بارداری شوخی بردار نیست در ضمن ش ...
عزیزم منظورم نفهمیدید من خودم بچمو از دست دادم بی دلیل الان تحت نظر سه تا دکترم منظورم اینه ازمایش نشون داد بخاطر اون قلبش اینجوری شد وگرنه من از الان دارم پیشگیری میکنم من تمام ازمایشات خودم و بچه خوب امد نمیدونم چرا نزدیک زایمانم از دست دادم گفتم دلیلشو بدونم چند وقتش بود بچتون
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
من اون بارداریم که بچه ام مشکل پیدا کرده بود قندهای ناشتام تا110میرفت دو ساعتام چون رژیم بودم هیچی ن ...
وواینکه قندتون خیلی بالا نبوده
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
من چهارماهونیمم قندم ۹۵ اما دکتر گفت دیابت بارداری از ماه ۵ ب بعد نشون داده میشه لابد از قبل داشتیو ...
پزشکم گفتن به محض اینکه بارداری رخ بده کسانی که مستعد قند هستن از همون لحظه ای که بارداری رخ داده قند ها بالا میزنه حالا بعضیا از همون اولش مشخص میشه بعضیا هم از هفته 24
دکتر منم بهم گفت پارسال ۹۵بودم بالا با رژیم اوردم ۸۰از همون موقع هم هیچی نمیخورم بنظرتون الان چیکار کنم با اینکه رژیم غذایی دارم از طرف دکتر ۹۰تت۹۵متغیر تازه ۸هفتمه ، 😭