2777
2789

من پارسال ک باردار بودم ۹۵بود تمام شیرینجات مصنوعی حذف کردم شد۸۰امسالم باردارم با اینکه از همون موقع من هیچی نمیخورم حتی ی شکلات یا بسکویت اول ۱۰۰بود رژیم غذایی گرفتم تازه شده ۹۰تا۹۵ من ک هیچی نمیخورم چ کنم همش خیار دوتا میوه روزی نون سنگک کم افتضاح 😭😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

اون محلول رو که باید همه بخورن چون اوج قند از هفته 24شروع میشه اکر تو آزمایشات اولیه قند اوکی بود تو ...

من چهارماهونیمم قندم ۹۵ اما دکتر گفت دیابت بارداری از ماه ۵ ب بعد نشون داده میشه لابد از قبل داشتیو نمیدونستی درصورتی ک همیشه چکاپ میکردم رو ۹۰ بود 

دیگه ۱ ماهو نیم تابلوعه از قبل بوده

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اصلا زیر ۱۰۰ قند بارداری نیست چرا انسولین اخه معمولای بالای ۱۱۰ میگن خطرناکه من ماه اخرم الان رژ ...

نه 110 خیلییی بالاست من دور از جون شما پزشکم سهل انگاری کرد و بهم انسولین نداد و متاسفانه بچه ام وقتی بدنیا اومد مشکل قلبی شدیدی پیدا کرده بود و نموند😔

پس چرا ازمایش قند بارداریو از هفته ۲۴ میگیرن؟

اولش میگیرن ببینن بالا باشه میگن رعایت کن اگه نشه انسولین میدن

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

نه 110 خیلییی بالاست من دور از جون شما پزشکم سهل انگاری کرد و بهم انسولین نداد و متاسفانه بچه ام وقت ...

فک نکنم ب اون دلیل باش ها ازمایش کردن بچه رو فهمیدن کی از دست دادی متاسفم💔💔

نه 110 خیلییی بالاست من دور از جون شما پزشکم سهل انگاری کرد و بهم انسولین نداد و متاسفانه بچه ام وقت ...

وای یعنی بخاطر قند بالا مشکل قلبی پیدا کرده بود؟

مطمئنی؟

تو انومالی مشکل قلبیشو نشون نداد؟

اخه میگن انسولین بزنی بچه رشدش کم میشه یا زردی بیشتری بگیره

عجب کی همچین حرفی زده هر کی گفته ببخشیدااا خیلی آدم بی سواد و پشت کوهی بوده قند بالای 95 اگر دارو استفاده نشه بچه مشکل قلبی و ریه پیدا می‌کنه و تا آخر عمرش زجر میکشه

وای یعنی بخاطر قند بالا مشکل قلبی پیدا کرده بود؟مطمئنی؟تو انومالی مشکل قلبیشو نشون نداد؟

آره تو آنومالی نشون داد اونایی که دیابت دارن باید اکو قلب جنین برن که پزشکم متاسفانه خیلی سهل انگاری کرد و فقط می‌گفت رژیم بگیر خدا لعنتش کنه آشغالو

چند وقت بعد تولدش فهمیدی مشکل قلبی داره😭😭قندت چند بود

تا بدنیا اومد از ریکاوری رفتم زایشگاه بچه نبود گفتم کجاست گفتن که گریه میکرد یهو گریه هاش تبدیل به ناله شد تو شیشه گذاشتنش وسریع به بیمارستان دیگه ای اعزامش کردن پزشکا اولش فکر میکردن از ریه اس ولی روز بعدش حالش بد شده بود سیاه شده بود بعد گفتن احتمالا از قلبش هست رفتیم به یه پزشک قلب گفتیم بیاد نگاش کنه وقتی اومد گفت قلبش سوراخه سوراخش هم زیاده خیلی شب بدی بود او شب

عجب کی همچین حرفی زده هر کی گفته ببخشیدااا خیلی آدم بی سواد و پشت کوهی بوده قند بالای 95 اگر دارو اس ...

من دکتر خودم وقتی قندم ۱۰۰ بود اول بارداری گفت فقط رژیم بگیر انسولین نمیخواد

جاریمم قندش تا ۱۲۰ میرفت ولی اصلا انسولین نزد خداروشکر بچه اش سالمه 

به دکترم گفتم اگر قندم بالا باشه چی میشه گفت بچه ات ممکنه بخاطر وزن بالا خفه بشه یا دچار زایمان زودرس بشی چیز دیگه ای درباره خطراتش نگفت منم ماه اخر رژیممو کم کردم و گاهی دلستر میخورم🥲🥲🥲🥲

البته من وزن بچم بالا نرفته و نرماله 

فک نکنم ب اون دلیل باش ها ازمایش کردن بچه رو فهمیدن کی از دست دادی متاسفم💔💔

عزیزم انشاالله شما تو بارداریاتون دیابت رو تجربه نکنید ولی دیابت تو بارداری شوخی بردار نیست در ضمن شما هم پزشک نیستید که میگید فک نکنم به اون دلیل باشه من برا دوستمون توضیح دادم شما دوست نداشتید نرید دکتر و دارو هم استفاده نکنید