2777
2789
ولی قند 95بالا هست

خب باید چیکار کرد هفته ۱۸ هستم دکتر چیزی نگفت

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مشکلی قلبی رو هیچ آزمایش و سونویی نمیتونه مشخص کنه فقط و فقط اکو قلب

منم اشتباه کردم ندادم امسال انجام میدم💔🖤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روز بعد از تولدش فوت شد

چون تجربه کردم خیلی سخت بود الان میگم همش خدا کنه اینبار بمونه برام نمیدونم چیکار کنم😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

قندتم خیلی زیاد نبوده اخه🥲معذرت میخوام برات یاداوری میشه اون روزای سخت چند وقت بعد تولد بچه اتو از ...

پسر بود دو روز بعد از تولد عزیز ببین قند ناشتای من98بود پزشکم خیلی ناراحت شد و سریع واحد انسولین رو زیاد کرد نگو بالا نیست برا بارداری حتما حتما باید زیر نود و پنج باشه ببین از 94نباید بالاتر بره 

چون تجربه کردم خیلی سخت بود الان میگم همش خدا کنه اینبار بمونه برام نمیدونم چیکار کنم😭

به چه علت فوت شدن مشخص نشد؟خدای ناکرده دیابت رو قلب جنین اثر می‌زاره و باعث میشه بچه هنوز به نه ماه نرسیده تو همون شکم ایست قلبی کنه بعضیا هم که بدنیا میان ممکنه که خدای ناکرده اگر دیابت کنترل نشده مشکل قلبی از جمله سوراخ شدن قلب رو پیدا کنه شما یه اکو قلب تو بارداری تو هفته ۱۸و یک بار تو هفته ۲۷برید و آمینوسنتز بشید دیگه بقیه اش رو بسپرید به خدا

به چه علت فوت شدن مشخص نشد؟خدای ناکرده دیابت رو قلب جنین اثر می‌زاره و باعث میشه بچه هنوز به نه ماه ...

میگن امینو خطر سقط داره nipt بنظرتون خوب نیس اکو قلب حتما میدم، نه مشخص نشد ژنتیک انعقاد خون هزارتا ازمایش خودمو همسرم انجام دادیم همه خوب بود دکترم گف اینبار زود در میاریم بچه رو شما بعدش دوباره بچه دارشدید؟ 

من چون اون پزشکم بیخیال بود پارسال که باردار بودم همش به پزشکم میگفتم برام اکو بنویس اکو هم از هفته ...

شما امینو شدید چیزی نمیشه؟ 

باید بری پیش یه دکتر داخلی خوب پزشک زنان که چیزی از قند حالیش نیست از بس سرشون هم شلوغ میشه دیگه بدت ...

دارو چی میدن؟ من اتفاقا برا تیرویدم رفتم دکتر داخلی قندمم دید اونم هیچی نگفت فک کنم بالای ۱۰۰ رو حساس شن

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میگن امینو خطر سقط داره nipt بنظرتون خوب نیس اکو قلب حتما میدم، نه مشخص نشد ژنتیک انعقاد خون هزارتا ...

عزیزم سل فری انجام بده آمینو احتمال یک درصد سقط رو داره سل فری خیلی بهتره 

من چون اون پزشکم بیخیال بود پارسال که باردار بودم همش به پزشکم میگفتم برام اکو بنویس اکو هم از هفته ...

منم هی گفتم نامرد ننوشت چندروز بچم تکوناش فرق کرده بود گفتم ب دکترم گف عادیه💔ماه اخری

عزیزم سل فری انجام بده آمینو احتمال یک درصد سقط رو داره سل فری خیلی بهتره

خوب پس اینو انجام میدم خیلی میترسم خیلی اینبار خدایی نکرده نشه نمیدونم چ بلایی سرم میاد

دارو چی میدن؟ من اتفاقا برا تیرویدم رفتم دکتر داخلی قندمم دید اونم هیچی نگفت فک کنم بالای ۱۰۰ رو حسا ...

وای خدا منم دقیقا برا بچه قبلیم نمی‌دونم چرا همه پزشکان بیخیال بودن تا این یکی بارداریم دیگه رفتم پیش یه پزشک دلسوز بهم گفت نه حتی بارداری قابلیت هم باید انسولین استفاده میکردی یه پزشک دلسوز و خوب پیدا کن نه پزشک بیخیال