2777
2789
اره ولی من خیلی استرسیم هر چیز کوچیکیو بزرگ‌میکمم مثلا زیر شکمم سمت چپش درد میکرد میگفتم وای خارج رح ...

ن ن کارت اشتباهه عزیزم این جنین کوچولو ها خدا خودش مراقبشونه و این چیزا و دردا بخاطر تغییرات بدنته مخصوصا اگ بچه اولت باشه

اسی علائم و ویار علت چیه؟ صبح ها بالا میاری زردآب؟ اگ زردآب بالا بیاری دختمله

نه فعلا شیش هفتمه هنوز بالا نیاوردم ویار خاصی هم ندارم نمیدونم چرا 😂😂😂 فقط زیر شکم سمت چپم درد میکنه کمی غذا ی مدت باس شور میخوردم تنها ویارم حلیم بود یبار تا حد مرگ خوردم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشکال نداره از علائم بارداریه و اینکه شاید فعالیت زیاد داری یکم بیشتر استراحت کن بیشتر شبا کدوم پهلو ...

اره این مدت امتحانات خاهر شوهرم بود همش میومد اینجا کارام بهم میخورد کثیف میشه رو مخمه هی تمیز کاری میکردم سمت چپ میخوابم

ن اتفاقا کند تر و زینتش ی نمو و سپاس تر باشه پسره و تند تند بزنه دختره ببین اگ مث صدای اسب باشه پسره

اهاان من ک میگفتن دختر ارومه

اره قبلم ۹۸ بود دکتر میگف عادیه

فک کنم از ۹۴ تا ۱۲۰ رو میگن رژیم بگیر

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره از امروز کمی شیرینی قندم کم کنم خدا کنه بیاد پاین

باز خوبه شیرینی قند میخوردی از قبل و میتونی حذفش کنی من اصلا از اول قند و شیرینی نمیخوردم نمیدونم چیو حذف کنم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

باز خوبه شیرینی قند میخوردی از قبل و میتونی حذفش کنی من اصلا از اول قند و شیرینی نمیخوردم نمیدونم چی ...

😂😂😂ن من خیلی مرعات نمیکردم تازه دبروز تو مطب فهمیدم ک پرتغالم قند داره من روزی دو سه تا میخوردم اصن ک شکمم کار کنه

😂😂😂ن من خیلی مرعات نمیکردم تازه دبروز تو مطب فهمیدم ک پرتغالم قند داره من روزی دو سه تا میخوردم ا ...

منم موز و خرما میخوردم شنیدم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم موز و خرما میخوردم شنیدم بده

عع من باز این خرما کبکابا با اون ته شیرشو در میارم با چای میخورم شیر موزم ک نگم براااااات🥲🥲🥲پسسس من چی بخووورم من ادم شکمویممم

عع من باز این خرما کبکابا با اون ته شیرشو در میارم با چای میخورم شیر موزم ک نگم براااااات🥲🥲🥲پسسس ...

خب قندمون بالاس نصف چیزا ک میگن تو بارداری نخور ضرر داره نصف چیزام قند داره نخوریم پس چ کنیممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره قبلم ۹۸ بود دکتر میگف عادیه

همسرمن یباررفت آزمایش قندش ۹۸بود دکترگفت قندداره باید تکراربشه بعدش ۸۵بودواشتباه شده بود ۹۸ دیابته دیگه توبارداری که بدتر هیچ قندمصنوعی ای استفاده نکن حتی خرما هم روزی ۱دونه بیشترنخور میوه هم ۳واحدبیشترنخور 

روزی یه دونه فقط یه دونه بامیه بنداز تو آب و فردا صبح ناشتا آبشو بخور بعد برو آزمایش بده نتیجشچ میبینی خودمم همین کارو کردم

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.