2777
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم خونواده شوهرم یه بارم هوامو نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ازشون ناراحتم. چقدر دلم میخواست یکی برام حلوا و کاچی درست کنه. هر وقت یادم میفته اشکم درمیاد. من ...

من روز بعد از سزارین که از ببمارستان مرخص شدم و با مادرم اومدیم خونه مون همسرم رفت از بیرون برامون عذا گرفت...مادرشوهرم هم چندتا کوچه اونورتر زندگی میکنه ولی تا حالا یه کاسه سوپ هم برام نداده...ماشاللا توقع خودش هم زیاده .توقع داشت هرچی درست میکنیم براش ببریم...ادم ازین زن بی خاصیت تر ندیدم تو عمرم

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
وقتی صبحتی نمیکنی اونام متوجه نمیشن عزیزم هروقت حالتو پرسیدن بگو خوب نیستم ویار شدید دارم نمیتونم غذ ...

نمیپرسن منو دیدن چن روز پیش با چه وضعی رفتم دکتر یه بار نگفتن مرذی زنده ای بعد شوهرمم میگه نه ما رسم نداریم حال پرسیدن

چه جالب ... منم باردارم دقیقا شرایطم همینه .... تازه جاریمو که تازه عروسه دعوت میکنه یه بوی غذایی می ...

چرا رفتار ادم سمی و  ازارگر برات مهمه ؟وقتی فهمیدی طرف بیشعوره دیگه نباید حتی بهش فکر کنی اتفاقا چی بهتر از اینکه ادم سمی شرشو کم کنه 

انشاالله زایمان بعدیت وسیله اش وبخربده یکی برات بپزه که تودلت نمونه

انشالله. ادما اون موقع خیلی دل نازک میشن. من خیلی سختی کشیدم برای بچم. دیگه توان این چیزای کوچیک برام نمونده بود. 

الهی نگاهی
نمیپرسن منو دیدن چن روز پیش با چه وضعی رفتم دکتر یه بار نگفتن مرذی زنده ای بعد شوهرمم میگه نه ما رسم ...

تو هم از الان که بارداری تا بعد از وضع حملت خودت رو بزن به بی حالی و مریضی ...هرچی هم همسرت گفت بگو اونا باید سر بزنن نه من با این وضعم.ما هم رسم نداریم از زن حامله و زائو توقع داشته باشیم...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
نمیپرسن منو دیدن چن روز پیش با چه وضعی رفتم دکتر یه بار نگفتن مرذی زنده ای بعد شوهرمم میگه نه ما رسم ...

خب بهتر توم حالشون نپرس بگو شما خو رسم ندارید من انجام ندادم گفتم شاید خوشتون نیاد

من روز بعد از سزارین که از ببمارستان مرخص شدم و با مادرم اومدیم خونه مون همسرم رفت از بیرون برامون ع ...

متاسفم عزیزم. 

خیلی درد بدیه.

میومدن دیدنم ولی با دست خالی ندار نبودن. یادمه برای خانم برادرش موقع بارداری کلی غذا میداد چون ویار داشت. نمیگم کاری نکردن ولی کاش بیشتر حواسشون بود. من عروس بدی نیستم. 

الهی نگاهی

عزیزم ان شاالله که نی نی خوشکلت رو بسلامتی بغل کنی ،دورت بگردم اگر میخای تو کل زندگیت آرامش داشته باشی از هیچ کس برای هیچ چیز توقع نداشته باش به غیر از خدا،هر لطف و کاری هم برای کسی میکنی بدون توقع برگشت باشه