2777
2789
عنوان

خانمهای باردار بیان لطفاً

65 بازدید | 12 پست

خانما من هفته هفتم بارداری هستم 

هواسم نبود خواستم لباس رو به آویز پشت در آویزون کنم دستم نرسید و حواسم نبود پریدم که دستم برسه ( چون قبلا بارداری همش می‌پریدم لباس های پشت در رو آویزون میکردن برای همین الان هم حواسم نبود پریدم)

به نظر تون جنین چیزیش نشده ؟

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خبالتون راحتفقط مواطب باشید کلادرک می کنم. اوایل یادم می رفت😅 پله تند تند میرفتم یهو یادم میومد

وااااای جدی میگی خدا کنه چیزی نشه🥺

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
نه چیزی نشده اگه اتفاقی بیوفته خدای نکرده درد شدید با خونریزی پیش میاد

همون لحظه کل دل و کمرم درد گرفت ولی بعد یکی دو دقیقه خوب شد 

یعنی الان حال جنین خوبع ؟🥺

خانم ها منم وزنم نسبت به ماه قبل ۱.۵کیلو کم شده نگرانم..کسی بوده اینجوری شده باشه؟

من خواهر شوهرم میگه موقع بارداری سه کیلو کم کردم خودم ولی بچه اش چیزیش نشده بود 

خدا خودش محافظشونهاگه میتونید حرز امام جواد همراهتون کنید

چشم اتفاقا دارم ولی توی خونه گذاشتم همینجوری مونده

باشه عزیزم ممنون...انشالله به سلامتی بغل بگیری بچه اتو

ان شاء الله ممنونم عزیزم 😘 

همچنین ❤️