2777
2789
عنوان

نقاشی رو از کدوم سبک شروع کنم

106 بازدید | 15 پست

سیاه قلم

رنگ روغن 

آب رنگ 

شستشو جوهر 

آکریلیک

پاستلی 

کدومش؟

من خودم روغنی دوس دارم ولی چون سبک های دیگه کار نکردم فکر می‌کنم نمیشه مستقیم برم سبک روغنی 

آکریلیک و آب رنگم دوس دارم حالا بنظر شما از کدوم سبک شروع کنم بهتره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچکدوم پیش نیاز اون یکی نیس هر کدوم رو بخوای میتونی از صفر شروع کنی، به مداد رنگی علاقه نداری؟

جدی میگی؟

ولی می‌خوام حرفه ای شم تو رشتما

کدومش بنظرت پایه کاره؟

اره اونم خوبه ولی کار با رنگو بیشتر دوس دارم مخصوصا رنگ روغن 😍 اصلا روح دارن رنگا

اول باید طراحیت خوب باشه اگه خوب بود مستقیم هر کدوم می خوای برو

طراحیم خوبه از بچگیم خوب بود ولی یه مدته که کار نکردم البته بیشتر منظورم نگاه کردن به جاییو کشیدنه

جدی میگی؟ولی می‌خوام حرفه ای شم تو رشتماکدومش بنظرت پایه کاره؟اره اونم خوبه ولی کار با رنگو بیشتر دو ...

وای منم هر چیزی که رنگ داشته باشه عاشقشم با تحقیق زیاد آبرنگ انتخاب کردم🥲

آن سوی تاریکی چیست ؟

طراحیم خوبه از بچگیم خوب بود ولی یه مدته که کار نکردم البته بیشتر منظورم نگاه کردن به جاییو کشیدنه

پس بنظرم مستقیم برو هر چیزی دوست داری 

آخه طراحی پایه همشونه

آن سوی تاریکی چیست ؟

جدی میگی؟ولی می‌خوام حرفه ای شم تو رشتماکدومش بنظرت پایه کاره؟اره اونم خوبه ولی کار با رنگو بیشتر دو ...

آره فقط تنها چیزی که تا حدودی پیشنیازه طراحیه من الان دارم نقاشی مدادرنگی سبک پرتره کار میکنم تا یه حدی باید طراحیت خوب باشه که طرحای اصلی رو خوب و متقارن دربیاری یه خرده فقط تو یوتیوب بشین دوره های آموزش طراحی ببین بعد هر کدوم خواستی رو ثبت نام کن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من خودم طراحیم خوبه با مداد رنگی سیاه قلم هم کمی میدونم قراره آبرنگ شروع کنم حرفه ای یاد بگیرم

بنظرت بهترین سبکش کدومه؟

و اینکه برای شروع رنگ روغن خوبه؟ یا همزمان با سیاه قلم کار کنم؟

بنظرت بهترین سبکش کدومه؟و اینکه برای شروع رنگ روغن خوبه؟ یا همزمان با سیاه قلم کار کنم؟

من عاشق رنگ روغن بودم می خواستم شروع کنم ولی هزینه زیاد می خواد کثیف کاری زیاد داره و خیلی سخته 

برای همین اومدم سراغ آبرنگ 

بنظرم کمی سیاه قلم کار کنم که همه چی دستت بیاد

آن سوی تاریکی چیست ؟