2777
2789
عنوان

حس می‌کنی افسرده ای بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 37 پست
خانم روانشناس ببخشید درخواست دادم منم این سوالو داشتم تاپیک زدم ولی زده به زودی منتشر میشه چرا ؟

چه سوالی داشتی عزیزم؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وابستگی که به اهنگ داشتم، چند سال پیش مستندی دیدم که اهنگ سطح یک سری هورمونها رو بالا میبره یکدفع ...

آهنگ شاد گوش دادن باعث افزایش دوپامین میشه مگر غمگین گوش بدی 

درکل آهنگ شاد ک قر دادن خودش باعث کاهش افسردگی میشه من که اینطوری حالم بهتر شد

آهنگ شاد گوش دادن باعث افزایش دوپامین میشه مگر غمگین گوش بدی درکل آهنگ شاد ک قر دادن خودش باعث کاهش ...

اتفاقا تو اون مستند دقیقا اهنگهای شاد و هیجانی رو میگفت 

علمی بررسیش کرد

یه سرچی کنید میتونید پیداش کنید

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

اتفاقا علمیش همونیه که من گفتم😏با توجه به امضات اره بریم نوحه گوش بدیم

تو امضام، نوشتم نوحه گوش بدید؟

کسی آهنگ گوش نده نمیتونه کاری دیگه انجام بده؟ من آهنگ هم گوش میدم اتفاقا اما اون آهنگی که خودم انتخاب میکنم

ترجیح میدم بیشتر پادکست گوش بدم صوت گوش بدم مطالب علمی گوش بدم

من اینجور شادم خداروشکر. شما اگر دوست ندارید میل خودتونه هرجور دلتون میخواد زندگی کنید لزومی نداره از سبک زندگی دیگران عصبانی بشید و متعصبانه برخورد کنید. 

اتفاقا تو فکرشم اون مستند رو‌پیدا کنم و تاپیکش کنم تا دوستان دیگه هم بهره ببرند. 

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍