2777
2789

● یادتونه اون کاربری که می‌گفت شورلت شوهرم پرچم آمریکاست؟؟؟؟ ●

(( میگفت که شورلت شوهرم (( شوو***رر**تش)) پرچم آمریکاست ؟؟ یعنی بعضیا یه سم ها و اسید هایی رو اینجا پست و تاپیک می‌نويسن آدم هنگ و مات و مبهوت میمونه بعضیاشون نوجوان هستن اما بعضیا سن و سالی ازشون گذشته بخدا خیلی زشت و زننده هست یا چیزای جزییاتی خیلی شخصی و خصوصی میگن یا رمان و داستان آبکی و آب دوغ خیاری می‌نويسن یا 

غیبتگویی و سبزی پاک کردنی و خاله زنک بازی یا خودشونو میزارن جای بازیگر نقش اصلی فیلمنامه ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کردم شوهرش شورلت (ماشین) داشته

گفتم خب امزیکاییه دیگه

الان دلم خواست برم باز عکساشو نگاه کنم😁

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه 

ولی جا داره یادی کنیم از اقدس الویه 😂😂😂

یا اون خانمی که ماهی 5 کیلو گوشت میخوردن 2نفر بودن😂

یا اون بزرگواری که میگفت من ماهیانه 100 میلیون خرج خودم تنها میکنم 😂😂😂😂😁

بعضیا رد دادن😐😂☹️

آخه بگو به‌ ما چه لباس‌زیر شوهرت چطوریه!!!😂😂💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

فک کردم شوهرش شورلت (ماشین) داشتهگفتم خب امزیکاییه دیگهالان دلم خواست برم باز عکساشو نگاه کنم😁

ای وااایی گلمم🤣🤣🤣🤣...ای جانم شورلت ...

نه ولی جا داره یادی کنیم از اقدس الویه 😂😂😂یا اون خانمی که ماهی 5 کیلو گوشت میخوردن 2نفر بودن😂یا ...

ولی من اقدس الویه رو نمیدونم چیههههه!😂😂😂😂☹️☹️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

نه ولی جا داره یادی کنیم از اقدس الویه 😂😂😂یا اون خانمی که ماهی 5 کیلو گوشت میخوردن 2نفر بودن😂یا ...

اقدس الویه ؟؟ 🤣🤣🤣 وایی خداا اسمش فقط گلم...پنج کیلو ؟؟ صد میلیون ؟؟ 

کاری به هیچی ندارم 

ولی خیلی زشته این حرکت 

که به پرچم یک کشور آنقدر بی احترامی کنی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بعضیا رد دادن😐😂☹️آخه بگو به‌ ما چه لباس‌زیر شوهرت چطوریه!!!😂😂💀

واقعا عزیزم کم مونده بود عکسش رو هم بفرسته 😐😐😑😑