2777
2789
عنوان

● یادتونه اون کاربری که می‌گفت شورلت شوهرم پرچم آمریکاست ●

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
کاری به هیچی ندارم ولی خیلی زشته این حرکت که به پرچم یک کشور آنقدر بی احترامی کنی

عزمزمه این دقیقا عنوان تاپیک اون کاربر بود که از فیلم (( گ**ش**ت // ار**شاا**د )) نوشته بود من نگفتم که ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
کاری به هیچی ندارم ولی خیلی زشته این حرکت که به پرچم یک کشور آنقدر بی احترامی کنی

آره دقیقااااا☹️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه این دقیقا عنوان تاپیک اون کاربر بود که از فیلم (( گ**ش**ت // ار**شاا**د )) نوشته بود من نگفتم ...

نه گلی فدای تو بشم منظورم اصلا شما نبودی 

منظورم اون خود کاربر و این دیالوگ و...بود💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نه گلی فدای تو بشم منظورم اصلا شما نبودی منظورم اون خود کاربر و این دیالوگ و...بود💚

خدانکنه دورتون بگردم بزرگواری شمااا ...❤️❤️

نمیشناسم ایشون رو گلم متاسفانه ...

سال‌های 99بودفک کنم 😂😂😂ایشون اومدن باعکسسهای یه بلاگرترکیه ای تایپک جنجالی زدن عکس تک تکشونم گذاشت آخرشم بچه های اینجاتایپک ختم گرفتن فرداش کاشف به عمل اومددروغه😂😂😂

سال‌های 99بودفک کنم 😂😂😂ایشون اومدن باعکسسهای یه بلاگرترکیه ای تایپک جنجالی زدن عکس تک تکشونم گذاش ...

بله گلم درسته عه یاخدااا ... چه افتضاحی گلم 🤣🤣🤣