2777
2789
عنوان

زنداداشم بچشو خیلی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 58 پست
اره هندزفری میزارم حتی موقعی که داره با شوهرش دعوا می‌کنه به هر حال آدم ناراحت میشه دیگه

اگه عصبی سعی کنید در طول روز بچه هارو بیارید پیش خودتون ک زیاد مادرشوهر اذیت نکند کتک بخورن اگه هم نمیزارع ب داشت بگین

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانی پرورش میدهدو روز دیگه سر پیری اون بچه تف نمیکنه تو صورتش

کاش لااقل همچین چیزیو از بچه هم پذیرن معمولا اینجور پدر مادرا علاوه بر بچه عصبی ی فرد با عذاب وجدان زیادم پرورش میدن مثلا میگن ما اگ میزنیم تحقیر میکنیم صلب ارامش و بی مهری میکنیم چون پدرو مادریم حق داری ولی تو نباید صدات روی پدرو مادرت بلند شه چرا؟چون خدا گفته دلیل دیگم ندارن بعدم منت ب دنیا اوردن و خرجی دادنو....

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

دلم سوخت.. واقعا هر کسی بچه اش رو جلوی من میزنه من دردش رو تو تن خودم حس میکنم.. نمی گم دخالت کن ولی اون بچه امانته و مظلوم واقع شده و به نظر من حداقل پدر و مادرت حق دارند به برادرت اعتراض کنند چون از رگ و ریشه اونام تو وجود بچه هست و مدیون اون طفل معصوم میشن،، ولی برادرت طوری مطرح کنه که خانمش متوجه نشه شما اعتراض کردید

شایدم یه زن که در دوران عقد و‌مصیبت های ازدواج روانی بکننش

نه هیچی نمیتونه یه آدم با روان سالمو انقدر روانی بکنه که به بچه اش رحم نکنه

هر کسی بچشو‌ میزنه از قبل یه مشکلی تو روح و روانش داشته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
به داداشت بگو

به داداشش  بگه. خانمش بیشتر محبت کنه، تا خانمش حال روحیش خوب بشه، کمتر بچه بزنه. 

میتونه این لطف کنه. 

اما اگه حرفای دیگه بزنه باعث عکس العمل بدتر میشه

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

من نمیگم‌بری بگی خودت چون معلومه زنداداشت یه پا سلیطه ست 

مامانت به داداشت بگه که زنش عقده های دوران کودکیش رو سر بچه خالی نکنه هر موقع از دست بچه کلافه ست بیاره بذاره پیشتون 

واللا دختر خالم تو خیابون رفت کوبید تو صورت یه مرد که داشت بچشو میزد اون وقت شما چطور میذارین بچه رو شکنجه کنه

یه عده فقط زاییدن بلدناسی بخاطر اون بچه هم شده برو بالا بذار بدونه نوه براتون مهمه حالا مامان بابای ...

عزیزم پدر من صبح می‌ره شب میاد مادرم هم اکثرا یا پیاده روی است یا می‌ره دعای توسل اونا بشنون حتما دخالت میکنن ولی من خوشحال میشم که پدرو مادرم اون موقع خونه نیستن چون زنداداشم متاسفانه احترام بزرگتر رو نگه نمی‌داره الان پدرو مادرم با این سن با این موس سفید و صورت چروک وایسن جلوی طرف اونم بهش بگه به شما مربوط نیست دخالت نکنید

کاش لااقل همچین چیزیو از بچه هم پذیرن معمولا اینجور پدر مادرا علاوه بر بچه عصبی ی فرد با عذاب وجدان ...

دوست عزیزم حرف شما کاملا درسته...همینطوری که عاق والدین داریم، عاق اولاد هم داریم

اره هندزفری میزارم حتی موقعی که داره با شوهرش دعوا می‌کنه به هر حال آدم ناراحت میشه دیگه

عروستون افسردگی نداره???

ممکنه بخاطر افسردگی یا کمبودهاش عصبی باشه???

کاش برند پیش مشاور زندگی که دعوا و درگیری داشته باشه واقعا به همه اسیب میزنه

دلم سوخت.. واقعا هر کسی بچه اش رو جلوی من میزنه من دردش رو تو تن خودم حس میکنم.. نمی گم دخالت کن ولی ...

اعتراض پدرمادربزرگ باعث میشه پدربچه بدترحساس بشه و با همسرش به مشکل برمیخورن،.. دخالت نکنن. 

اگهچیزی عروسشون ناراحت میکنه (اون مشکل حل کنن). 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
دوست عزیزم حرف شما کاملا درسته...همینطوری که عاق والدین داریم، عاق اولاد هم داریم

بله درسته کاش تو جامعه روی این موضوع هم تمرکز بشه 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
کاش لااقل همچین چیزیو از بچه هم پذیرن معمولا اینجور پدر مادرا علاوه بر بچه عصبی ی فرد با عذاب وجدان ...

آره

متاسفانه خیلی احتمالات دیگم وجود داره

یه وقتی هست ادمی که توی بچگی مدام کتک میخوره، بهش عادت میکنه

دنبال یکی میگرده مثل والدین سمیش

بعدا که وارد رابطه میشه با یکی عین مادرش وارد رابطه میشه که این بلا رو سرش بیاره یا حداقل اگر کتکشم نمیزنه با توهین و تحقیر اون بخش آسیب دیده وجودش رو ارضا کنه

یا اینکه بخاطر جبران مادری که نداشته هرگز، میره با زن ۲۰ سال بزرگتر از خودش

یا هزینه های بسیار‌گزافی متحمل میشه‌تا درمان شه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه هیچی نمیتونه یه آدم با روان سالمو انقدر روانی بکنه که به بچه اش رحم نکنههر کسی بچشو‌ میزنه از قبل ...

خانومی بود مدام بچشون میزد این خانم تحصیل کرده شاغل  هوش اجتماعی بالا و خیلی هم خوش سر و زبون بود 

در ظاهر همه چی آروم به نظر می رسید 

از لابلای حرفاش معلوم بود که شوهر بسیار خسیسی داره و

شکست ها ناکامی ها در زندگی باعث میشه آدم پرخاشگربشه

عزیزم پدر من صبح می‌ره شب میاد مادرم هم اکثرا یا پیاده روی است یا می‌ره دعای توسل اونا بشنون حتما دخ ...

چقدر گستاخه متاسفم 

ولی گلم سما خودت برو‌اگه خدایی نکرده بی احترامی  کرد دل پدر و‌مادرتون نشکنه