2777
2789
عنوان

اولین باری ک شوهرتون سرتون داد زد واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 65 پست
چجوری داد نمیزنه اخه🤣ما نداشتیم ازین ادماصحبت های عادی مونم با داد و فریاده🤣

شخصیت آدما فرق داره دیگه

بیرون جایی سر حق و حقوقش عصبانی بشه داد می زنه

اما سر من نه

مهربون و با شخصیته🥹🥲توی این ۷سالی که با همیم نزده 

شوهرم بازپرس بخش جنایی و بسیار باهوش ...فامیل دور بودیم ...ی روز همو ملاقات گفت چند دقیقه بهت وقت م ...

اره واقعاً قبول نمیکنن من ک باکره ام

ولی ب نامزدم گفتم ک اصولا خونریزی نمیکنن 

رفتارش تا چند وقت باهام تغییر کرده بود ب روم نیاورد ولی مشخص بود فک میکنه بهش دروغ گفتم 

ولی کم کم درست شد

بمونید براهم:)❤️

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شخصیت آدما فرق داره دیگهبیرون جایی سر حق و حقوقش عصبانی بشه داد می زنهاما سر من نهمهربون و با شخصیته ...

خیلیم عالییی خوشبخت باشییید😀❤️

اولین بار پشت تلفن بود

سر یه گروه بندی مسخره دانشگاه

اون داد میزد 

منم ازینور داد زدم که هیییییی صداااتوووو برای من بلنننند نکن

دفعه اخرت باشه سر من دااااااد میززززنیااااا

بعد عذرخواهی کرد گف حواسم نبود ببخشید😂

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

چرا نفهمیدم چیشده🤦🏻‍♀️😂خیلی مبهم بود

وقتی سرم داد زد من از تعجب خشکم زد. شوک شده بودم. تو ماشین بودیم‌ . پارک کرد یه گوشه که بریم خرید . منم لام تا کام حرف نمیزدم. دلم میخواست گریه کنم اما غرورم نمیزاشت. دلش/برام سوخته بود. وسطای راه یکدفعه دستمو محکم گرفت که مثلا بگه ناراحت نباش. منم بدتر بغض کردم. 

وقتی سرم داد زد من از تعجب خشکم زد. شوک شده بودم. تو ماشین بودیم‌ . پارک کرد یه گوشه که بریم خرید . ...

اها🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

خدا بیامرزدش ، مرد خوبی بود😔 

من مجردم #شوخی

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یکم نگاش کردم بعدم بغض کردم از خونه رفتم بیرون😂

الان من بلندتر داد میزنم😂💔

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱