خونه ما دو طبقه هست بالای طبقه ما میشینن میدونم به من ربطی نداره بچه خودشه یجوری میزنه داد میزنه برادرزادم هم میگه گوه خوردم و داد و فریاد منم هندزفری میزارم تو گوشم که نشنوم واقعا قلبم درد میگیره اینو به این خاطر گفتم که همسایه بودن عروس و مادرشوهر واسه خانواده شوهر هم سخته
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فردا همین بچه کتکهای زده رو به خودش برمیگردونه ، کاری که پسرداییم با زنداییم کرد ، از حرف گوش نکردن ساده گرفته تا توهین و کتک و اصلا یه کینه ای از این مادر داره
هرچی هم که باشه بنظرمن به کسی جزپدرومادرش ربطی نداره
مگه اون بچه انسانی نیست کودک آزاری میکنه هیچ جای دنیا پدر مادر این حقوق ندارن بعدشم وقتی ببینی ب مظلوم ظلم میشه و تماشا کنی خودت هم در ظلمش شریکی
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بنظرم تو این مورد اصلا ب روی خودتون نیارین ولی گاهی اگه میدونین سختش نیس برین اجازه بگیرین بچه رو ببرین پارک در حد یکی دوساعت سرگرمش کنین . گاهی وقتا بچه ها از تنهایی و حوصلشون سرمیره اینقدر تو خونه نق میزنن یا اذیت میکنن واقعا مادر کلافه میشه و واقعا گاهی از دستش درمیره ینی اینقد فشار روانیش زیاد میشه ک این کارو میکنه و بعدم پشیمون میشه