2777
2789
عنوان

زنداداشم بچشو خیلی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 58 پست
عروستون افسردگی نداره???ممکنه بخاطر افسردگی یا کمبودهاش عصبی باشه???کاش برند پیش مشاور زندگی که دعوا ...

نمی‌دونم والا زیاد صمیمی نیستم که بدونم مشکلش چیه خودش میگه من می‌خوام با همه رسمی باشم ما هم پذیرفتیم ولی برادرم که شبا میاد خونه خیلی خوبن همش صدای خنده و بازی میاد نمی‌دونم والا

خانومی بود مدام بچشون میزد این خانم تحصیل کرده شاغل هوش اجتماعی بالا و خیلی هم خوش سر و زبون بود در ...

نمی دونم شاید

خدا عاقبت بچه هامونو به خیر کنه که گیر آدم اهل بیفتن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم آدم خندون و شادی بود همیشه می خندیدم به خنده رویی مشهور بودم یه عروسی که می رفتم 

خوب با دقت نگاه می کردم بعدش می اومدم خونه و ادای رقص همه رو در می‌آوردم 

ولی اینقددر دوران عقد پر استرس خانواده شو هر  آن نرمال داشتم که یاد نمیاد کی از ته دل خندیدم

اعتراض پدرمادربزرگ باعث میشه پدربچه بدترحساس بشه و با همسرش به مشکل برمیخورن،.. دخالت نکنن. اگهچیزی ...

دوست عزیزم من میدونم که قطعا یه مشکلی عروسشون رو آزار میده و اون چون نمیتونه حل کنه و یا کنار بیاد تلافی رو سر بچه درمیاره.. شاید پدربزرگ و مادر بزرگ نتونن مشکل زن و شوهری رو حل کنند چون قطعا عروسشون اونو دخالت میدونه و بعدم پاشو میکنه تو یه کفش که باید از خونه پدرت بریم ولی حداقل میتونند خواهش کنند نوه ی پاره تن شون رو قربانی اختلافات نکنن... واقعا آینده ی اون بچه تباه میشه

عروستون افسردگی نداره???ممکنه بخاطر افسردگی یا کمبودهاش عصبی باشه???کاش برند پیش مشاور زندگی که دعوا ...

زنداداشم خب باشگاه می‌ره کلاس یوگا می‌ره اکثرا هم برادرزاده هام تو کلاس درس و فوتبال و کانون هستن فک نکنم افسردگی داشته باشه

آرهمتاسفانه خیلی احتمالات دیگم وجود دارهیه وقتی هست ادمی که توی بچگی مدام کتک میخوره، بهش عادت میکنه ...

دقیقا و این خیلییی غم انگیزه 

ولی بدتر ازین اینکه معمولا اینجور چیزا عقده میشه تو وجود ادم 

و در بیشتر مواقع اون فرد اسیب دیده دنبال کسی مثل خودش میگرده ی ادم مظلوم و بی دستو پا تا بتونه با زدن تو سرش عقده های کودکیشو جبران کنه 

مثلا من ب شخصه توی زندگیم دنبال قدرت طلبیم چون تو بچگی نداشتم اصن الانم اگ اون حس قدرت طلبیم ارضا نشه خیلییی اذیت میشم دست خودمم نیستا با ادم مظلومی هم ازدواج کردم و خب اونم اذیت میشه ( البته من روانی و حادم نیستم همه اینا در حدیه ک بشه تحمل کرد و خودمم خیلییی مواظبم 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
دوست عزیزم من میدونم که قطعا یه مشکلی عروسشون رو آزار میده و اون چون نمیتونه حل کنه و یا کنار بیاد ت ...

عزیزم برادرم و خانمش الان ۱۳ ساله که طبقه بالای خونه پدرم میشینن و خونه طوری هست که عین همسایه هستن راهشون جداست و اصلا همو نمی‌بینن و اینکه پدرم اون خونه رو داده به برادرم اگه مشکل اینه که از خونه برن پدرو مادرم مشکلی ندارن برادرم دو ماه پیش یه ماشین خرید داد به همسرش که واسه رفت و آمد بچه ها به کلاس و باشگاه اذیت نشه مادرمم هم اصلا نمیره خونه اونا چون زنداداشم محل نمیده

من خودم آدم خندون و شادی بود همیشه می خندیدم به خنده رویی مشهور بودم یه عروسی که می رفتم خوب با دقت ...

عزیزم من خودم مجردم و درکت میکنم که چقدر آدم آرزو داره و چقدر رفتار خانواده همسر می‌تونه آدم رو اذیت کنه 

ولی خانواده ما حمایت مالی کردن از برادرم و این وظیفشون بود در قبال پسرشون و منتی نیست برای زنداداشم ، خونه و ماشین و مغازه ای هم که دادن واسه پسرشون دادن بازم منتی نیست ولی واقعا من همیشه از پدر و مادرم دفاع میکنم چون هیچوقت دخالتی نداشتن تو زندگی بچه هاشون

عزیزم من خودم مجردم و درکت میکنم که چقدر آدم آرزو داره و چقدر رفتار خانواده همسر می‌تونه آدم رو اذیت ...

آفرین .. دقیقا مشخصه که از یه خانواده ی اصیلی و پدر و مادرت قشنگ تربیتت کردند.. امیدوارم خدا مشکل اون طفل بی گناه رو هم حل کنه ،واقعا برای شما تحملش سخته

عزیزم من خودم مجردم و درکت میکنم که چقدر آدم آرزو داره و چقدر رفتار خانواده همسر می‌تونه آدم رو اذیت ...

خدا پدر و‌مادرت و ۱۲۰ ساله کنه الهی که همیشه سایفون رو سرتون باشه 

دوست عزیزم من میدونم که قطعا یه مشکلی عروسشون رو آزار میده و اون چون نمیتونه حل کنه و یا کنار بیاد ت ...

حرفتون قبول دارم، پس یکبارخودمون جای عروس بزاریم، یکبار جای پدرومادر شوهر.... 

و آینده هرکدوم ببینیم که چه اتفاقی میفته

... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...