2777
2789
عنوان

خییلی می‌ترسم

127 بازدید | 14 پست

دهم اسناین ام ترم دوم امتحان نهایی دارم نمیدونم چیکار کنم از شنبه ترم دوم شروع میشه خیلی سردرگمم درسای ترم یک رو هم اونقدر خوب نخوندم سطح درسیم خوبه اما خب در حدی هست که بتونم امتحانای دبیرام رو بیست بگیرم در حد نهایی نیستم تا حالا تست اصلا نزدم کتاب تست خریدم اما نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم ترم دوم چ

کدوم درسا رو بخونم ترم اول رو که اونقدر جدی نخوندم چیکار کنم یه نفر خواهشا بگه چیکار کنم از شنبه 

....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی استرس دارم الان ترس اینکه معدل نوبت اولم زیر ۱۹ و نیم بشه شبا نمیتونم از ترس بخوابم هرشب گری ...

ارزش نداره

منی که این دورانو گذروندم میگم ارزش نداره

من اصلا به خودم‌ سخت نگرفتم با اینکه فقط دوازدهم نهایی بود

اما یکی از همکلاسیام که خانوادش ٥٠ میلیون خرجش کردن و... طرف رتبه یک کلاس بود 

الان با هم دیگه تو یه دانشگاه داریم درس میخونیم درسته دانشگاه آزاده و دولتی نیست ولی اونقدر که اون خودشو کشت و من عین خیالم نبود تهش هم که اینجا فهمیدم اصلا ارزششو نداره

اینارو نمیگم که توهم بیخیال بشی نه چون اقبال همه مثل هم نیست

ان شاءالله که موفق میشی با بهترین نتیجه

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

ارزش ندارهمنی که این دورانو گذروندم میگم ارزش ندارهمن اصلا به خودم‌ سخت نگرفتم با اینکه فقط دوازدهم ...

من بیخیال نمیشم درسم رو واقعا میخونم اما دارم خیلی خودم رو اذیت میکنم واقعا دارم خودم رو خیلی اذیت میکنم مثلا نوبت اول که به هیچ دردم نمیخوره دارم این همه به خاطرش حرص میخورم اینقدر من تو این سه چهار ماه خودم رو اذیت کردم اینقدر گریه کردم اینقدر استرس کشیدم که الان اگه بخوام بگم باید دو ساعت بنویسم اینقدر که خودم رو ازار دادم سر امتحانا و پرسش های ساده کلاسی 

به نظرت من چیکار کنم یکم این وضعم رو بهتر کنم واقعا خسته شدم روانی شدم دیگه نمیکشم 

الان یه مشکل بزرگ من که خیلی واسش حرص و غصه میخورم و همین الانم دارم گریه میکنم کتاب تست هست من اول سال قبل از اینکه بیام انسانی میخواستم مثلا خیلی خوب درس بخونم و جو گیر بودم رفتم ۳ میلیون دادم واسه  درسا کتاب تست خریدم از همون روز هم گذاشتم تو کمد و هندز استفاده نکردم این کتابا بلای جونم شدن اینقدر سرشون حرص میخورم همش خودم رو فحش میدم که چرا رفتم این همه پول الکی دادم کتاب تست که بزارم گوشه کمد چند جا هم بردم ازم نخریدن 

اینقدر غصه خوردم سر کتاب تست سر پول سرویس ماشین اینقدر واسه پدر مادرم عذاب وجدان دارم خدا لعنتم کنه

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

....

من بیخیال نمیشم درسم رو واقعا میخونم اما دارم خیلی خودم رو اذیت میکنم واقعا دارم خودم رو خیلی اذیت م ...

اینجوری خودتو عذاب نده 

اگه بخوای میتونی شک نکن

کتابارم خب ازش استفاده کن بالاخره که از پایه دهم هم تو کنکورت میاد بزار تابستون حل کن اگه الان حست نمیکشه

مشاوره تحصیلی هم حتما برو 

اینجوری خودتو عذاب نده اگه بخوای میتونی شک نکنکتابارم خب ازش استفاده کن بالاخره که از پایه دهم هم تو ...

من پول دانشگاه آزاد و اینا رو ندارم 

هدفم اینه که یک دانشگاه خوب رشته حقوق قبول شم میتونم به نظرتون اگه خوب بخونم به هدفم برسم؟

....

اینجوری خودتو عذاب نده اگه بخوای میتونی شک نکنکتابارم خب ازش استفاده کن بالاخره که از پایه دهم هم تو ...

الان من چیکار کنم چجوری این حس عذاب وجدان رو نسبت به خانواده ام تموم کنم؟

باور نمیکنی چقدر حالم بده کاشکی درکم کنی

....

من پول دانشگاه آزاد و اینا رو ندارم هدفم اینه که یک دانشگاه خوب رشته حقوق قبول شم میتونم به نظرتون ا ...

اره میتونی

سهمیه اگه داشتی باشی راه رو رفتی

سهمیه هم اگه نداری سهمیه مناطق محروم بگیر اگه خانوادت میذارن ٢٥ درصد تاثیر داره

الان من چیکار کنم چجوری این حس عذاب وجدان رو نسبت به خانواده ام تموم کنم؟باور نمیکنی چقدر حالم بده ک ...

فقط با موفقیت تو درسات میتونی عذاب وجدانت رو فروکش کنی