2777
2789
عنوان

برا همینه میگم نره اسنپ کار کنه دیگه هی کراش🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرتون هر شغلی هم که داشته باشه امکانش هست که روش کراش بزنن

مهم اینه همسر شما چجوری رفتار کنه ، از طرفی وقتی حلقه دستش باشه شکارش نمیکنن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

هم‌چنین منم همین گفتم بهش😭😂

دوست پسر منم گاهی ک زودتر از سرکار میاد میره اسنپ باید بهش بگم نره 

ملت خیلی رد دادن دیگ اخه بیشعور حالیت نیس شاید یکی زن داره 

دور از جون خانم های اینجا خانما واقعا کثیف شدن

عزیزامون اگه به چشم ما خوشگل و خوش قیافه میان حتمی نیست که به چشم بقیه هم همونقدر جذاب بیان

بلع درست میگید 

اما هرکی نامزد‌ منو دیده همینطوری گفته همین الانم که زن داره براش چشم و ابرو میان😐😂🔪

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

منم با ترس و لرز میام سرکار یوقت کسی روم کراش نزنه🙈🤣

ایشششششش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم الان فقط رو پول کراش میزنن که شوهر شما نداره نگران نباش 🤔😂

زهر مار بیشعور 

هم کارمند هم املاکی داره خواهرم 

میگه وقت اضافه دارم برم اسنپ پول زیاد می‌خوام 

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔