2777
2789
عنوان

برا همینه میگم نره اسنپ کار کنه دیگه هی کراش🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهر مار بیشعور هم کارمند هم املاکی داره خواهرم میگه وقت اضافه دارم برم اسنپ پول زیاد می‌خوام

چه بی‌ادبی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همسرتون هر شغلی هم که داشته باشه امکانش هست که روش کراش بزننمهم اینه همسر شما چجوری رفتار کنه ، از ط ...

والا تو همین محله کارش من کنارش بودم جلو خودم دیدم چیکار میکنن

مت این‌قدر حرص میخورم ی بار بهش گفتم گفت بی‌خیالللل کلی هم خندید گفت پیشی خودمی🤣🤣🤣 بقیع رو‌و. وللش

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

حالا اون بنده خدا یه دونه کراش زده کسی رو راننده اسنپ کراش نمیزنه خیالتون راحت

والا من هرموقع اومدم این نی نی سایتو باز کردم از شانس بدم از اون موقعی که شوهرم رفته اسنپ تاپیکا همینن

وای دیگه ادم اعصاب براش نمیمونه به خدا😅

هرچند برا خودمم همین چند وقت پیش؛ پیش اومده ولی راننده پیشنهاد داده بود من رو کسی کراش مراش نزدم.

همسرتون هر شغلی هم که داشته باشه امکانش هست که روش کراش بزننمهم اینه همسر شما چجوری رفتار کنه ، از ط ...

شوهر منکه حلقه دستش نمکنه😒

بعد وقتی تو ماشین با خانم هرزه تنها باشن نفر سوم شیطانه😁

خاک تو سر مملکت ما کنن که همه رو مجبور به اسنپ کرده

والا تو همین محله کارش من کنارش بودم جلو خودم دیدم چیکار میکننمت این‌قدر حرص میخورم ی بار بهش گفتم گ ...

خب دیگه وقتی انقد دوست داره و بقیه براش مهم نیستن نگران چی هستی دقیقا؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من سوار اسنپ میشم همش توهم میزنم میخواد منو بدزده 😐😑بقیه چطور کراش میزنن

خودمم بخدا من سرم بلند نمی‌کنم از استرس و ترس 🤣

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔