2777
2789

مریض گفت دکتر یادته گفتی بعد جراحی سیگار نکش ؟

فکر کردم الان میخواد بگه بخاطر حرف تو کلا ترک کردم

گفتم خب ؟

گفت همون روز یه پاکت کشیدم هیچی نشد😐🤣

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ᐠ⸜ˎ_ˏ⸝^⸜ˎ_ˏ⸝^⸜ˎ   ﺩﻭﺑﻠﻪ ﭘﺎﺭﮎ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ..ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮ

ﺩﺍﺩ ﺯﺩ ... ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ 206...

ﺁﺏ ﺩﻫﻨﻤﻮ ﻗﻮﺭﺕ ﺩﺍﺩﻡ ... ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ

ﻭﺍﻧﺘﯿﻪ ...ﻣﯿﮕﻪ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﻣﺸﻬﺪ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼ ? ! 😐

ﻣﻠﺖ ﺭﻭﺍﻧﯽ ﺷﺪﻥ ﺑﺨﺪﺍ😐

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

چیکار میکنن؟

کنسرو میزارن😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

‏آلارم گوشیم دیگه اشکش در میاد تا من بیدار بشم امروز اومد زد سر شونم گفت:

داداش اگه نمیخوای بیدارشی بزار منم یه چرتی بزنم گلوم پاره شد😂🤪

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

شلوار چسبون قد۹۰ میپوشی ابروهاتم نازک تر از دوست دخترته ، بعد استوری میذاری میام بالاسرتون؟!

عزیزم بالاسر هرکی میری قبل تاریک شدن هوا خونه باش مادر اینا نگران میشن :)))😂😂

😂🤷‍♂️ من به اندازه ی تو باهوش نبودم😉

چی شد؟😂💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

‏' داداش رفیقشو برا من جور کن دمت گرم' چیست؟

اولین واکنش یک پسر ایرانی وقتی

میفهمه دوستش رل زده😂😂↝‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌0

رفتم بانک رو دسته صندلی نوشته بود :

وقتی زلزله اومد پشت صندلی رو نگاه کنید!

پشت صندلی رو نگاه کردم نوشته بود الان نه خره وقتی زلزله اومد!

کلا 80 میلیون دلقک دور هم جمع شدیم

داریم زندگی میکنیم 😑

🙄🤔😂

به پسره میگن چرا تو ماه رمضون با دوست دخترت حرف نمیزنی؟

میگه آخه اگه بهش زنگ بزنم باید بگم عشقم

بعد منم روزه ام نمیتونم دروغ بگم

یعنی کشته مرده ی این صداقتشونم

اعتقادات هنوز هم نمرده ها

🤣🤣