2777
2789
یعقوب ﺍﺯﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﻴﺪ:ﺁﻳﺎﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﻳﻮﺳﻔﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﺎﻩ ﺁﺏﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻴﺪ ﭼﻴﺰی ﻫﻢ ﮔﻔﺖ؟؟؟ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺁﺭی- چه گفت ؟- ...

😂😂😂😂😂شلپ

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔#حق تا ابد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

حقققققققق ما زیر خونه امون باشگاهِ اتفاقا وقتی برق قط بشه باهم داد میزنن🤣🤣🤣

خانماااا خیلی ضروریه لطفا تاپیکامو گزارش بزنیدحمد میخونم براتون🥲

اومدم یک تاپیکتو گزارش بزنم نمیدونستم علت گزارشو چی بنویسم نوشتم خودش گفت وزارش بزنم به من چه 😂

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ!😂😂😂😐

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

در مراسم ختمی مردان زیادی جمع شده بودند ، شخصی از صاحب عزا پرسید: چه شده؟

گفت: الاغم جفتک زده زنم را كشته!

گفت: این همه جمعیت برای تسلیت آمدن؟

گفت: نه ، برای خریدن الاغه اومدن!!!!

😂😂😂😂

ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﭼﺸﺎﻡ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻣﺪﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﺑﺎ ﯾﻪﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﻪ ﮐﺎﻣﻠﯽ ﮔﻔﺖ :ﻭﺍﺍﺍﺍﯼ ﭼﺸﺎﺕ ﺁﺏﺭﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ !!م ...

حالا یکی اسهال داشته روش نمیشده به دکتره بگه گفته آبریزش دارم اونم پرسیده بینی یارو گفته نه قینی(بعضی گویشها به باسن میگن قین)

زنه زنگ میزنه به شوهرش میگه : کجایی ؟

مرد : پیش مامانم هستم

زن : باشه عزیزم ، کارت تموم شد بیا که مامانت اینجا پیشه ماست !😳

برای شادی روح اون مرحوم الفاتحه 😂😂😂😂