2777
2789
عنوان

من همونی ام که گفتم عروسی خواهرشوهرمه دارم دیوونه میشم لباس خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بنظرم از خودشون درآوردن این حرفو منم مشهدم چندسال پیش یه جای دولتی رفتم عروسی ولی این قانون نبو ...

دقیقا من حتی تالارای سپاه و ارتش هم رفتم واسه عروسی ولی اصلا چادر اجبار نبود

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دقیقا من حتی تالارای سپاه و ارتش هم رفتم واسه عروسی ولی اصلا چادر اجبار نبود

حس میکنم دارن منو کلافه میکنن 

منم هی باهاشون راه اومدم 

دیگه از این به بعد می‌خوام کاری که دلم میخواد و بکنم 

و شما اولین عروسی هستین ک انقد ب حرف طرف شوهر هستین..چ خبره مگه دیگ

یکبار محترمانه میگفتی چقد شما تعیین تکلیف کردین برا یه عروسی..شاید واقعا طرف معذب باشه با این تزای شما..و این که اگه نظر منو میخای اصلا چادر نپوش.. من ک باشم نمیپوشم

دیوونمون کرد بااین مراسم خواهرشوهرش هروقت میام سایت میبینم تاپیک ایشونو😂😂اسی ناراحت نشی.اینقدر خود ...

اصلا مسخره هست با این لباس چادر مشکی سر کردن آخه 

ما شمالی ایم این حرفا اصلا برام مسخره هست 

و شما اولین عروسی هستین ک انقد ب حرف طرف شوهر هستین..چ خبره مگه دیگیکبار محترمانه میگفتی چقد شما تعی ...

ما شمالی هستیم تو مراسمات اصلا رنگ تیره مثل چادر مشکی و ... سر نمی‌کنیم 

خسته شدم واقعیتش از دستشون 

شاید یکی بگه چقدر شلوغش کردی 

واقعیت اینه خسته شدم از اینهمه تز دادن 

حس میکنم دارن منو کلافه میکنن منم هی باهاشون راه اومدم دیگه از این به بعد می‌خوام کاری که دلم میخواد ...

من جات بودم با توجه به اینکه دوساعت شام توی رستوران هست و مختلط هست و رقص نیست یه کت شلوار یا کت اورال که جدیدا مد شده میپوشیدم و موهامم سشوار و اتو ساده میکردم و با آرایش ساده میرفتم ... اصلا نمیتونم تو این موارد دستور یکی دیگه رو اجرا کنم حتی احتمالش هست از حرص برعکسش رو انجام بدم😅 والا به عروسی دعوت کردن هزار جور دستور دادن 

خداجونم شکرت😍
حس میکنم دارن منو کلافه میکنن منم هی باهاشون راه اومدم دیگه از این به بعد می‌خوام کاری که دلم میخواد ...

خودتو اذیت نکن

همین لباسی که خریدی بپوش هرجوری راحتی برو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چادر؟ مگه حیاط پشتی مسجد مهمونی گرفتن؟ خوب یه مانتو گشاد بپوش یه روسری هم بنداز سرت رد شو برو داخل س ...

چند سال پیش تو یکی از دوستام یه نفر اینکار و کرده بود باورت میشه ؟