2777
2789
عنوان

من همونی ام که گفتم عروسی خواهرشوهرمه دارم دیوونه میشم لباس خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 101 پست
با آرایش چطور برم اونجا عوض کنم ...مگه مسخره هست اگه آنقدر همه چی خشکه خب سنگین میرم و میام دیگه کفر ...

لباست همچی هم پرجلال وجبروت نیست یه چادره روش میندازی می ری مثل پرنسس از کالسکه پیاده نمیشی که    

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
ما شمالی هستیم تو مراسمات اصلا رنگ تیره مثل چادر مشکی و ... سر نمی‌کنیم خسته شدم واقعیتش از دستشون ش ...

خب الان سوال من اینه چرا ب حرف اونا توجه میکنی.. سنتونم ک کم نیس بخان تعیین تکلیف کنن برا پوشش شما.. من اگه باشم هرچی گفتن نشنیده میگیرم و کار خودمو میکنم و اگم گلایه کردن میگم من از قبل همه چیو آماده کرده بودم نمتونیتم دیگ تغییرش بدم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موقعیت:وقتی دوست نداری جایی بری و از هر نکته ای ایراد میگیری :/

البته حتما بهت بدی کردن ک کینه گرفتی عاقا من بودم ب شوهرم میگفتم خوشم از خاهرت نمیاد عروسیش نمیام و تمام

البته ما کلا قهریم شکر خدا

اصلا مسخره هست با این لباس چادر مشکی سر کردن آخه ما شمالی ایم این حرفا اصلا برام مسخره هست

نمیدونم والا چی بگم خب شما شمالی هستی ولی انگار عروسی مشهده درسته خب چی بگم بالاخره نمیشه دعوا و تشنج باشه اعصابت خورد میشه بدتر.

میخوای همون کتشلوار بپوش یااورال بپوش بالاتنه گیپور لختی مدلای شیکی اومده روشم مانتو شال میپوشی دیگه.

اصلا مگه عروسی کجاست که حتما باچادر؟

من جات بودم با توجه به اینکه دوساعت شام توی رستوران هست و مختلط هست و رقص نیست یه کت شلوار یا کت اور ...

می‌خوام کت و شلوار بپوشم 

خودمم دیگه می‌خوام جوری که باب میل خودمه برم 

وقتی نه آهنگ دارن نه رقص و شادی لباس مجلسی و شینیون دیگه چه صیغه ایه نباید خرج میکردی برای این دلقک بازیشون،یه لباس ساده با آرایش و موی ساده از سرشون زیاده چقدر سخت گرفتی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آرایش چطور برم اونجا عوض کنم ...مگه مسخره هست اگه آنقدر همه چی خشکه خب سنگین میرم و میام دیگه کفر ...

ببین جاش دولتیه ولی کاری ندارن تو مهمونی هیچی نمیگن الکی بهت گفتن لباستو نپوشی ...لباستم ندیدم ...اصلا چادر نمیخاد اسکولت کردن 

لباست همچی هم پرجلال وجبروت نیست یه چادره روش میندازی می ری مثل پرنسس از کالسکه پیاده نمیشی که

بابا رو این لباس چادر بندازم شبیه یه توپ پف پف آیی میشم 

تازه میگم ما ماشین نداریم 

مجبورم لباس گرم مثل پالتو بپوشم

شال هم بزارم 

باز چادر هم بزارم 

مسئله اینه پول دادم لباس خریدم دهن وا کردن می‌خوام کت و شلوار بپوشم دیگه پول لباس نمیخوام بدم

میخواستی نری ک دوباره تصمیمت عوض شد؟!!😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
حس میکنم دارن منو کلافه میکنن منم هی باهاشون راه اومدم دیگه از این به بعد می‌خوام کاری که دلم میخواد ...

دفعه قبلم همینو گفتی.قرار شد  لباس با سلیقه ی خودت بپوشی آرایشگاه هم نری

الان لباس رنگی که اون گفته گرفتی آرایشگاه هم رزرو کردی

چادر هم می پوشی