2777
2789

اگه نه چرا

اگه اره چرا 

و اگه اره؛ تا چه حد باید کمک کنه؟ چند درصد از حقوقش رو؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان برادر من 26 سالشه مجرده.. پیش بابام کارمیکنه.. نه خرجی نمیده زیاد چون بابامم ممولا کارنداره خودش اسنپ میره یا برامون چیزمیزمیگیره

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

کمک نه، اماگاهی کاری انجام بده خوب

من باشم، پسرم تشویق میکنم سکه وطلا و...بخره پس انداز کنه برای آینده اش ، بلاخره باید خونه وماشین تهیه کنه، زن میخواد بگیره و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چرا قبل ۳۰ نه؟

نمیدونم خیلیا ۱۹ سالگی کمک خرج خونواده ان ولی خب تا قبل سی آدم داره پس انداز می کنه برای استقلال مهاجرت یا ازدواج یا سن جوونی و خوشگذرونی پول رو نیاز داره ولی بالای ۳۰ به نظرم وقتی تو این سن نه مستقلی نه متاهل نه مهاجرت کردی باید کمک خرج باشی 

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

اگه خانواده دارا باشه نه کمک نمی‌خواد چون باید جمع کنه بر آینده وقتی که خواست ازدواج کنه نه اگه خانو ...

اگه خانواده ش متوسط رو به فقیر باشن به نظرتون چند درصد از حقوقش رو کمک کنه