2777
2789
عنوان

من همونی ام که گفتم عروسی خواهرشوهرمه دارم دیوونه میشم لباس خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباست قشنگه ولی روش یه مانتو به عنوان روپوش ک مثلا بازوها یااینکه باحجاب باشی بپوش باشال سرکن تومجل ...

میخواستم پالتو بپوشم روش هوا سرده خوب 

خودمونیم ماشین نداریم اونجا 

عروسی مشهده 

الان میگه نمیشه 

منم کفری شدم 

چون دخ بار پرسیدم ازشون 

مسئله اینه پول دادم لباس خریدم دهن وا کردن می‌خوام کت و شلوار بپوشم دیگه پول لباس نمیخوام بدم

حالا چرا انقد اصرار داری ب حرف اونا گوش کنی .. گفتن چادر سر کن مگه روضه ی که حتما سر کنی..

یه شنل رو لباست بپوش بلندم هس دیگ..با شال خوبه...

اگم گفتن چرا چادر سر نکردی بگو اولا ک دیر گفتین دوما مگه من باید ببینم بقیه چیکا میکنن ک منم اونکارو کنم..وا

یه تیکه ورودی یه چادر میخوای بندازی دیگه. چرا انقدر پیچیدش کردی دختر. تو همین لباس و ارایشی که میخوای و داشته باش. موقع ورود چادر و بنداز اروم که موهات خراب نشه. بعدم در بیار. اصلا فکر نمیکنم همچین چیزی که میگن باشه چون حداقل ۱۰۰ تا خانوم مهمون هست که از این جریان بی خبرن. اگه بخوان راشون ندن آبروریزی میش

عجیب ترین مدل عروسی گرفتن به خواهر شوهر شما تعلق میگیره 

مگه میشه به همه گفت چادر سر کنن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بین ولی وقتی اهنگ و رقص ندارن چرا لباس مجلسی بپوشی؟ کت شلوار شیکتر نیست برای یه شام و رستوران؟

چرا می‌خوام همین کار و کنم

ده بار گفتن لباس مجلسی بگیر یه بار نطق نکردن باید چادر سر کرد 

چه عذابی شد این مراسم خواهر شوهرت😐

دیوونمون کرد بااین مراسم خواهرشوهرش هروقت میام سایت میبینم تاپیک ایشونو😂😂

اسی ناراحت نشی.

اینقدر خودتو عذاب نده خب راست میگن بروهمونجا عوض کن چی میشه مگه شبنیونم ربطی به چادر نداره اینهمه خانم محجبه یعنی هیچکدوم شینیون نمیکنن ؟ آر ایشگاه نمیرن؟ لباس محلسی نمیپوشن؟