2777
2789
عنوان

من همونی ام که گفتم عروسی خواهرشوهرمه دارم دیوونه میشم لباس خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 101 پست
گذاشتم

مبارکه ♥️ ♥️ 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا رو این لباس چادر بندازم شبیه یه توپ پف پف آیی میشم تازه میگم ما ماشین نداریم مجبورم لباس گرم مث ...

چادر ننداز لباس ک بلند هست پالتو رو بپوش و شال سر من نهم خودت و شوهرتین سخت نگیر لباست هم ک خیلی پفی نیست ساده هست 

اسی من مشهدی هستم و این تالارو دیدم. تالار شیکی یه.

بعیده بگن با چادر تو محوطه.کی الان چادر میپوشه اخه؟

ببین شمارشو از نت دربیار بزنگ از خود مدیر مجموعه سوال کن. قطعا میگه نه این حرف اشتباهه و مهمان ها ازادن تو پوشش. 

جای تاپیک زدن الکی اسم تالارو سرچ کن و بزنگ ب خود تالار بپرس

اینو باید میگرفتی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
میخواستم پالتو بپوشم روش هوا سرده خوب خودمونیم ماشین نداریم اونجا عروسی مشهده الان میگه نمیشه منم کف ...

چرا باید بپرسی ازشون طبق دلت رفتار کن به خودت احترام بزار

سلام اسی من مشهدم این تالاره خیلی شیکه و جای خوبی هم هست به لحاظ لوکیشن من بعید میدونم همچین چیزی باشه که حتما چادر و فلان و … الکی گفته خواهرشوهرت حالا دلیلشو بگرد خودت پیدا کن

لابد میخواسته مثل همیشه اذیت کنه و مطمئن باش قضیه چادر الکیه