2777
2789

بابا وقتی صلاحیت بچه دار شدن ندارید وقتی سلامت روان نداریددد اصلاااا لزومی نداره بچه بیارید 

که بدبختش کنید مثل من :)

که هروز مثل وحشیا باهاش حرف بزنید و بپرید بهش...

که مثل حیوون باهاش رفتار کنید...که نزارید بفهمه زندگی چیه

اصلا لزومی نداره وقتی خودتون دیوونه اید یه بچه رو هم بیارید تو این دیوونه خونه ای ک هروز توش دعوا و داد و بیداد هست

اصلا لزومی نداره بیاریدش تو این دنیا و کاری کنید همش به زندگی دیگران حسرت بخوره🙂

عاشق گربه ها🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمه شوهرش مصرف کننده س ۴ می بارداره 😑نمی‌دونم بچه ها رو میاره عذاب بده  یا چی 

خواهشاً نگید خدا روزی شو میده

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

واقعاااا بچه دار شدن مسئولیت سنگینیهههه و خیلییی مهمه و نباید اگر کسی شرایطش و نداره هم خودش هم یه طفل معصوم رو اذیت کنه ....

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.