2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی منم الان سوار اسنپم و کراش زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10341 بازدید | 331 پست
خانومای شوهر دار شما باید انقدری به شوهرتون اعتماد داشته باشین که نگران نشید تاپیک استارتر برای من چ ...

من تا وقتی مجرد بودم مثل شما فکر میکردم ، تا وقتی ک عقد کردمو عشوه های دختر عموی شوهرمو دیدم 

تجربه کاملا متفاوته ، کاش هیچ‌وقت تجربه نکنی 

تجربه متاهلی نداریم ولی واقعا گوه تو مردی که انقد سست عنصر باشه با یه چراغ سبز زن بخواد خیانت کنه

باور کن من پیش روانشناسی که میرفتمم بهم همین حرفو زد گفت مردی مرده و متعهده که اگه بین زنام ولش کنی بازم متعهد بمونه

مرد و زن رو که نمیشه حبسش کرد یا به همه ی جهان بگن نخند حرف نزن ادم باش هرزه نباش که شوهر من راه کج نره

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا تروخدا ول کنین حالا اون عده ای ک حالا کرم دارن هیچی.

مگ ما مجردا از بی پسری مردیم بریم سمت شوهرا تحفه شما 

انقد خوب باشین ک اجازه نده ب خودش خیانت کنه 

خود زنا ب همجنس خودشون این حرفارو میزنن عجب..

توهین نبود عزیزم چقدر تند برخورد میکنیمیگم من شما مردها زنها هممون در قبال هم مسئولیممن خودم رو میگم ...

همین که مثل خیلی از کاربران دیگه توهین و نفرین نمی‌کنید محترم هست 

ولی استاتر فقط برای شوخی و خنده این تاپیک رو زد . نمیشه که همه شوهراشون رو قایم کنند تا خیانت نکنه بالاخره این جامعه ماست

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

ای کاش بساط این کراش زدن دخترا پسرا جمع میشد ! 

در دانشگاه که مثلا محیط اموزشیه از صبح تا عصرش فقط درحال کراش زدن و عشوه اومدن برای طرف مقابل اند

در محیط کار روی همکارا کراش میزنن  و دنبال جلب نظر طرف اند 

در اجتماع هم مثل اسنپ و مغازه دار  همین قضیه صدق میکنه 

با انتشار این صحبت ها هم یک گروه‌ مثل خانم های متاهل رو حساس و بی اعتماد میکنند 

یکم خودتونو کنترل کنید 

بچه ها اینقدر حرص نخورید. من جای مادر بزرگتون بعد بیست سال تجربه زندگی مشترک اینو بهتون میگم. کش تومبون مرد اگه شل باشه شما اگه تموم زنارو از جلو چشمشون جمع کنیدیا سعی کنید با چنگ و دندون تومبونشو نگه دارید فایده نداره. مرد خودش بایدبه زنش وفادار باشه و باشعور. 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
بابا تروخدا ول کنین حالا اون عده ای ک حالا کرم دارن هیچی.مگ ما مجردا از بی پسری مردیم بریم سمت شوهرا ...

کسی کاری به مجرد بی کرم نداره 

منظورشون همون مجرد کرم دار هست 

ادم های ک از باطن طرف اطلاعی ندارن مجبورن احتیاط کنن توی تله ادمای کرم دار نیفتن 

بچه ها اینقدر حرص نخورید. من جای مادر بزرگتون بعد بیست سال تجربه زندگی مشترک اینو بهتون میگم. کش توم ...

خیلیی باشعورید خوشم اومد ایول بهتون

ما یه چیزیم بگیم میگن مجردی عقل نداری...نمیدونن حقیقته

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
دقیقا الان همه کسایی که به خودشون شک دارن کسایی هستن که تو خونه مدام دارن دعوا میکنن بجای محبت

بعد هم میندازن تقصیر محیط و مرگ و کوفت و زهرمار . انگار یه عده فقط از ترس ترشیدگی شوهر کردن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
من تا وقتی مجرد بودم مثل شما فکر میکردم ، تا وقتی ک عقد کردمو عشوه های دختر عموی شوهرمو دیدم تجربه ک ...

مگه من گفتم موافق عشوه اومدنم ؟

اتفاقاً گفتم امان از اون کاربری که نسخه عشوه اومدن میپیچه 

اما درباره اینکه همه ریختن اینجا میگن وای شوهرم رو بردن وای شوهرم رو خوردن من مخالفم ، من اگر بخوام وقتی ازدواج میکنم کسی رو انتخاب کنم که صبح تا شب نگران باشم کسی بیاد اینو ببره همون بهتر ازدواج نکنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

زن کرمو من دیدم جلو خودمم داشت عشوه میریخت واسه شوهرم اما شوهرم بلند شد و خواست از خونشون بره بیرون ...

من نمیخوام طرف مردا رو بگیرم و توجیه کنم حرفت درسته ولی همیشه اینجوری پیش نمیره . زندگی داداش منو یه زن نابود کرد. اومد عقد کرد زوری خودشو انداخت بعد ۳ ماه طلاق گرف مهریه گرف رف بخدا یه جوری عشوه میومد و مخ داداشمو زد ک نگم برات. 

@ihmk2    

وای وای مشتری دراومدد

گفتم ببخشید احیانا شما چندروز پیش کراپ صورتی سفید نخریدید؟ گفت بله چطور؟ گفتم وای اره شما اومدید مغازم برای پارتنرتون خرید کردید😅

گفت میگم چقدر چهرتون آشناس،   نه بابا پارتنر ندارم برای خواهرم خریدم😅

وای چیکار کنم عررر

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

همین که مثل خیلی از کاربران دیگه توهین و نفرین نمی‌کنید محترم هست ولی استاتر فقط برای شوخی و خنده ای ...

برای چی باید توهین کنم

منم اولش گفتم اسی فقط واسه فان این حرفو زد

صحبت من یه معضل اجتماعیه

از ۲۰ تاپیک 

۱۵ تا درباره خیانته

کلی عرض کردم 

دوست من

عه نگو من فدات میشم خودم🤍مرسی کیم جونم 🧚‍♀️

قربون تو بشم من 🥲👭 فدات جیگر

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀