2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی منم الان سوار اسنپم و کراش زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10924 بازدید | 331 پست
ایلیا بهش میخوره باسنی باشه ولش کن😂

ها

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

شما قطعا مجردی ک اینجوری حرف میزنی . مرد ک با هوا خیانت نمیکنه اون طرف قضیه یه زنه. الانم ک زیاد شده ...

مجردم 

ولی سعی میکنم با مرد متعهد متاهل بشم 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما قطعا مجردی ک اینجوری حرف میزنی . مرد ک با هوا خیانت نمیکنه اون طرف قضیه یه زنه. الانم ک زیاد شده ...

زن کرمو من دیدم جلو خودمم داشت عشوه میریخت واسه شوهرم 

اما شوهرم بلند شد  و خواست از خونشون بره بیرون گفت هر موقعه یاد گرفتی ک کرم نریزی ما باز میایم خونتون و ما رفتیم خونمون

مرد اگر از زنش کاستی نبینه هیچ وقت خیانت نمیکنه

زن هم اگر از مردش کاستی نبینه هیچ وقت خیانت نمیکنه

حالا این کاستی ها مثل اخلاق داشتن نوع احترام ب خانواده صحبت با دوستان خرید کردن نوع شنیدن هر دو طرف و...

خانومای شوهر دار شما باید انقدری به شوهرتون اعتماد داشته باشین که نگران نشید 

تاپیک استارتر برای من چیز عجیب و غریبی نیست ممکنه برای هرکسی پیش بیاد اما امان از اونایی که نسخه عشوه اومدن میپیچن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مو بلنده شبیه دخترا نوجوونه

جونگکوک اینا اینجوریه😂عکساش رو نگاه. کنی میفهمی چه ددی ای هست

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

مگه تو چه محیطی زندگی می‌کنید؟ آمریکا که نیستید لااقل زنای خراب تو جامعه زیادن ولی دلیل نمیشه به خاط ...

شما ذاتت پاکه و باور نداری و نمیخوای قبول کنی همجنسای ما چه ضربه هایی ک زدن ، 

با دونستن متاهل بودن شوهر ما اومدنو موندن و تازوندن 

همه رو‌مثل خودت نبین، اینجا خانمایی هستن ک این چیزارو زندگی کردن 

شایدم کاملا برعکس باشه حرفاتوناتفاقا شوهرم اقا به تمام معناستتو تشویقشون کن امیدوارم سرتون بیاد

از روی نفرینی که کردید متوجه شدم چطور شخصیتی دارید .لطفت منو ریپ نزنید وگرنه گزارش میزنم

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
مگه تو چه محیطی زندگی می‌کنید؟ آمریکا که نیستید لااقل زنای خراب تو جامعه زیادن ولی دلیل نمیشه به خاط ...

توهین نبود عزیزم 

چقدر تند برخورد میکنی

میگم من شما مردها زنها هممون در قبال هم مسئولیم

من خودم رو میگم اصلا

کاری بشما ندارم 

تا یه مرد دلفریب دیدم زود بهش پا ندم

شاید اون مرد همسر شما باشه

این حرف من ایراد داره؟

بالاخره هر دو طرف باید مراقب رفتارمون باشم

بگو‌کجای حرفم بده

شایدم کاملا برعکس باشه حرفاتوناتفاقا شوهرم اقا به تمام معناستتو تشویقشون کن امیدوارم سرتون بیاد

متاسفم برات 

همیشه میگن ظلم هم بهت کسی کرد نفرین نکن... 

متاسفم واقعا

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

شما ذاتت پاکه و باور نداری و نمیخوای قبول کنی همجنسای ما چه ضربه هایی ک زدن ، با دونستن متاهل بودن ش ...

و در کنارش کسانی هم هستن که شوهر همه جوره پاک دارن 

اسی جواب داد تگم کن ببینم😂

ولی فعلا هستم 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕