2777
2789

نمیدونم واقعأ از خوب بودن زیادشه یا از احمق بودنشه یا واسه اینه ک شوهر منو دوست نداره شوهرم اسمأ تو کار با باباش شریکه ولی رسمأ شراکتی نیست حتی ماه ب ماه ول میکنه میره شهرستان شوهرم کار میکنه پول میفرسته براشون از اینور شوهرم همه پولاشو میبره خونه مادرش هیچ حساب کتابی ندارن خواهر شوهرم ک مطلقس باهاشون زندگی میکنه و خرجشو میدن ک هیچ برادر شوهرمم میاد گونی گونی وسایل و مواد خوراکی جمع میکنن میبرن امشب شام اونجا بودیم انگار داشتم گوشت تنمو میخوردم اعصابم خراب دارم دیوونه میشم چون ما اول زندگیمونه و واقعأ مستأجریم ماشینمون مدل پایینه ی زندگیه ساده داریم ک باید ارتقاش بدیم بااین وضعیت هیچوقت ب هیچ جا نمیرسیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از قبل متوجه اینها نشده بودی؟اشتباه بوده که اصلا شروع کردی یا تکلیفو قبل ازدواج مشخص می کردی اما هر چی هست حرص نخور چون اونا حالشو میبرن و شمام حرصشو میخوری 

خودتم انقدر خرج کن که مجبور بشه ی فکری بکنه و حساب کتاب کنه

از قبل متوجه اینها نشده بودی؟اشتباه بوده که اصلا شروع کردی یا تکلیفو قبل ازدواج مشخص می کردی اما هر ...

ن فکر میکردم مادرش براش پول جمع میکنه نمیدونم چطور عقلم ب این چیزا نرسید اخه شوهرم حتی تو دوستی زیاد خرجم میکرد الانم میگه من هرچی میخایی دارم برات فراهم میکنم مشکلت چیه دیگه میگم خونه میخام میگه ما هنوز تازه ازدواج کردیم فرصت بده بهم تو فکرشم

از قبل متوجه اینها نشده بودی؟اشتباه بوده که اصلا شروع کردی یا تکلیفو قبل ازدواج مشخص می کردی اما هر ...

بد خرج میکنم بیخودی هم خرج میکنم ولی دلم راضی نمیشه شوهرم این وسط داره له میشه هم میخاد منو داشته باشه هم اونارو

عزیزم خدا اون روز رو نیاره ک یه زن بی پشتوانه باشه ؛ خواهرشوهرتو بذار حمایت کنه ولی حتما حتما حتما ت ...

انقدر خواهرش زن بد ذاتیه فکر کن من باردارم اونم تو ۹ماهم دیشب ماشین نداشتیم خونمونم خیلی نزدیک ب خونه مادرشوهرم دوتا خیابون فاصله داره خواهرشوهرم ماشینشو نداد ما تا خونه بریم تو سرما بااین شکم با موتور رفتیم

وقتی خودتون خونه ندارین ماشین ندارین چیا برا مادر شوهرت می خره؟ اونم گونی گونی که بفیه هم میرن خونشو ...

باورت میشه درامدشو نمیدونم؟؟البته درامد ثابت نداره چون کاسبه ولی با حساب سرانگشتیم فکر میکنم ماهی ۴۰تومن رو درامد داره ب بالا خب هرچی درمیاره میده بهشون اونم ک خودش صاحبخونس همه رو میده مواد خوراکی