2777
2789
عنوان

بیاید شبیه تازه به دوران رسیده ها حرف بزنیم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 101 پست

شنبه پرواز دارم به آمریکا 😁

تولدم بود همسرم برام سرویس خریده 😌

دیروز رفتم یه پالتو مارک خریدم آخه همسرم میگه تو ملکه منی باید لباسی بپوشی که در شان ملکه باشه 🥴😅

🤢🤢🤢🤣🤣🤣

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
میشه کاربریشو بگی دلم خواست تاپیک هاشو ببینم😂

وای نه دعوا راه میوفته چون خیلیم فعاله اینجا😂

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای این جکوزی ماهم اصلا پر نمیشه دو ساعته میخام با کوکتل هام حمام کنم ویوی سمت برج خالیفا

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
كي؟؟كدومشونن

همونکه همش میاد میگه به پرندش نارگیل و آناناس میده

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

برای اولین بار تو قورمه سبزی گوشت گوسفند ریختم اصلا خوشمون نیومد ما همیشه گوشت گوزنی که همسرم شکار میکنه رو استفاده میکنیم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یه کاربری اینجاست دقیقا همین مدلیه همه ی تاپیکاشم همش همینجوریه😑

😅😅😅 میدونم

ولی برام سواله چرا ؟ مثلا الان من بگم برج خلیفه مال منه کسی اینجا نمیشناسه که پزشو بدم ؟؟؟

فک میکنم اینجور آدما چقدر کمبود دارن که میخوان اینجوری جبران کنن 

چون توی یه تاپیک به یه نفر گفت من مخصوصا هر روز از خوشیام میذارم که شما بسوزین آخه بنده خدا اینجا که کسی نمیدونه کی هستی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یدونه واقعی بگم( خونه جدیدمون و که عوض کردیم همش پادرد دارم انقدر که بزرگه توش راه میرم) ( آدم باید لباس جنس خوب بخره که چند سال کار کنه مثلا من شلوارم و ۷۰۰ تومن خریدم. کاپشنم دو میلیون بود تو تخفیف ۶۰۰ خریدم) 🫠🫠

نه ببین مادر من با اینکه دکتره ولی اصلاا بداخلاق نیستتت

به دکترا بر نخوره*میخواست یچیزی بگه پز بده حالا مادرش دستیار پرستاره

وایدخدایا منو ببخششش غیبت نیستت اسم که نبردمم توبه توبههه🥲😂ازونا که غیبت میکنن بعددمیگن ببخش