2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 140 پست
وای اره دقیقا هر دوش مشکله نمیشد خدا همونطوری که بچه رو مینداخت تو دل ادم نمیفهمیدبم همونجوریم در می ...

قدیما خوب بود همه میدوتستن باید طبیعی بزان الان اکثرن میرن سزاربن بقیه رو هم ترغیب میکنن بهش ادم دودل میشه🤣من خودم پس از تحقیقات فراوون فهمیدم زایمان واقعن مزخرفه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نمیتونم تصورم کنم شکمم پاره باشه واسه همون طبیعی انتخابمه نوشتم هر کس با توجه به شرایط خودش تصمی ...

من مجبورم طبیعی بیارم . ولی انقدر در موردش هیچی نمیدونم اصن ذهنم پر از سواله خب در ذهن خودم طبیعی بهتره ولی ترسا و نا آگاهی هایی که دارم ، خلم کرده

الان دیگه طبیعی رو چون بخیه زیبایی میزنن اصلا گشاد نمیشه کامل جمع میکنن اون برا قدیم بود با طبیعی گش ...

نه بابا .من خواهرم ی سال پیش زایمان کرد بخیه زیبایی هم زد. اما فایده نداشت. اخرشم رفت دستگاه کلاژن سازیه چیه انجام داد. 

به نظر من سزارین همون یبارش خوبه بیشتر از یبار آدمو داغون میکنه من دوتا داشتم الان کمرم خیلی درد میکنه شکمم بااینکه وزنم کم کردم باز شل شده و بد مدله

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

متاسفانه یه عده رو نوع زایمانشون هم تعصب بیجا دارن و با اصرار و پافشاری بیجا رو بهتر بودن نوع زایمان خودشون و بدی روش دیگه بقیه رو هم سردرگم می کنن در حالی که نوع زایمان بستگی به شرایط بچه و بدن خودتون داره.

برای یکی سزارین بهتره برای یکی طبیعی و در این مورد فقط دکترتون می تونه بهترین راهنمایی رو بهتون بکنه.

من هیچ کدوم رو توصیه نمیکنم که صد در صد این روش یا اون روش خوبه. شرایط بدن هر کسی متفاوته. من زایمان اول بعد ۱۲ ساعت درد سزارین اورژانسی شدم. خب طبیعی با بدن من سازگار نبود و سزارین با بدن من جور بود.

اسی اگه انتخابت سزارین شد حتمن بیهوش شده اطرافم همه سزارینن خواهر جاریام دوستام همه بیهوش بودن راضین من بی حسی بودم دیسک کمر دارم دکتر البته مبکه ربطی به امپول بیحسی نداره ولی خب چرا قبلش نداشتم خواهرم الان ده ساله سزارین شده جاریم بیست ساله نه کمردردی نه چیزی 

مثل چی؟۲ساله سزارین کردم‌. نه عوارض جسمی دیدم نه روحی روانی. هیچ مساله ای نبوده که ذره ای به سزارین ...

برای زایمان بعدی ممکنه مشکل پیش بیاد برای کسایی که سزارین کردن

دوره نقاهتش بیشتره

احتمال پارگی رحم بیشتره

اگه دکتر حتی یه سانت بیشتر شکم و برش بده خیلی خطر داره و ریسکه

بعضیا به دارو های بیهوشی بدنشون ممکنه واکنش نشون بده

بعدا باعث افسردگی بشه

یا روی اعصاب و هورموناشون اون دارو ها تاثیر داشته باشه 

گاهی باز شدن بخیه بعد چند وقت 

اون درد و خارش بخیه 

و خیلی چیزای دیگه