2777
2789

مثلا اگر دوس داشتین ی ورزشکار خیلی معروف میشدین ولی نشدین ولی بچه تون بهش برسه انگار خودتون بهش رسیدین یا نه حسش چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر از اینکه خودم بهش میرسیدم،برا بچم خوشحال میشم😍😍😍😍😍😍😍یعنی میشه این شادی رو خدا قسمت قلبم کنه🥲🥲🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چند برابرِ خودم خوشحال میشم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

فکر میکنم انگار خود ادم اون موفقیت رو بدست میاره

چون من بابام همیشه دوست داشت پزشک بشه

نتونست

تشویق کرد من و داداشم پزشک بشیم

من تو درس خیلی پیشرفت کردم ولی بابام همیشه میگفت رشته فقط پزشکی

داداشم که پزشکی قبول شد انگار بابام خودش قبول شده 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

فکر میکنم انگار خود ادم اون موفقیت رو بدست میارهچون من بابام همیشه دوست داشت پزشک بشهنتونستتشویق کرد ...

خب بعد اگر اون بچه اون رشته رو دوست نداشته باشه؟

محکومه چون مادر پدرش خوشحال شن مسیری رو بره وه اونها میخوان؟

💍🩷