یک پسر نه ماهه دارم که همه اش درگیرشم و خیلی بی قراره...شش تا دندون در آورده و باز هم فکر کنم میخواد دندون در بیاره....از طرفی هیچ کمکی ندارم و خیلی خسته و افسرده شدم....همه اش میگم کاش مامانم زنده بود کمی میرفتم خونه اش حال و هوام عوض بشه....خواهرزاده هام کوچیک بودند همه اش خونه ما بودند و خودم خیلی کمک خواهرم بودم....ولی الان دست تنهام چون خواهرم درگیر درس بچه هاشه مدام.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آهی عزیزم خدا قوتت بده حق داری ..منم این روزها رو کشیدم شما برو خونه ی خواهرت یکم حال و هوات عوض بشه ...
وقتی بچه هاش درس دارند از اینکه من برم خونشون خوشحال نمیشه....در حالی که من خودم امتحان داشتم همیشه دوران مجردی ام داشتم بچه های خواهرمو نگه میداشتم شب امتحان.