2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 140 پست
سزارینیا میگن درد بعدش بده وای طبیعی بهتره طبیعیا میگن دردش زیاده برو سزارین هیچکس راضی نیس😄کلن زای ...

وای اره دقیقا هر دوش مشکله 

نمیشد خدا همونطوری که بچه رو مینداخت تو دل ادم نمیفهمیدبم 

همونجوریم در میمومد 

خیلی سخته که هیچکدومش قابل هضم نیست😐😂💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دور از جون انشالله سایت بالا سره بچت باشه . ببین من همش میگم نکنه به خاطر درد نتونم زور بزنم بچه ...

ببین پروسه زایمان یه چیزه کاملا طبیعیه که تو بدن تمام جانداران هست نتونم زور بزنم چیه 🤭تو‌خونه که نمیخوای زایمان کنی ، ماما هست ، کمکت می‌کنه برا زایمان ،و اگه بازم دید یه برش کوچیک میزنه تا بچه راحت به دنیا بیاد ، وقتش که برسه همه چی خود بخود اتفاق میوفته ،

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
خب من شنیدم شکم هفت لایه برش میخوره ولی نقطه حساس فقط یه پوسته که برش میخوره

برش میخوره ولی اونقدر بی حسی و چسب و پانسمان محکم روشه که خیلی عادی میشه از روز بعد فعالیتای سبک رو شروع کنی. دکتر من میگفت نری خونه بخوری بخوابی بلندت کنن ها! هرجا بقیه غذا خوردن کنارشون نیشینی، چای، ابمیوه هرچی خواستی خودت میری بردمیداری. فقط چیزی سنگین تر از بچه ت بلند نکن. من خیلی خیلی راحت بودم.

ولی طبیعی های دور و بر من همه زجرکشیدن. یکی از دوستام که دوباره کارش به عمل کشید! تا نزدیک ۲ ماه نمیتونست بشینه، رفت دکتر گفتن بقیایای پرده ت (یه همچین چیزی) بیرون زده، گوشت اضافه زده بود و دردناک بود جراحی کرد.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

هر چی دکترت گفت عزیزم هر کس تجربه خودشو میگه قطعا 

من درد طبیعی کشیدم آخرم سزارین شدم و راضی هم بودم هر دو درد خودشو داره سختی خودشو داره ولی تموم میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب من شنیدم شکم هفت لایه برش میخوره ولی نقطه حساس فقط یه پوسته که برش میخوره

مامان خودمم میگفت یه بار بخیه هاش باز شد مرد و زنده شد تا بخیه دوباره

ما کلا خانوادگی مناسب طبیعی نیستیم. مامانم ۲ تا طبیعی اورد ۲ تا سزارین میگه بزرگترین اشتباه زندگیم زایمان طبیعی بود. خواهرمم خیلی اذیت شد داغون شد درواقع. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
برش میخوره ولی اونقدر بی حسی و چسب و پانسمان محکم روشه که خیلی عادی میشه از روز بعد فعالیتای سبک رو ...

وایی زن عمو من میگفت با اینکه بیهوشم کرده بودن ولی چاقو میرفته توی شکمم کاملا حسش میکردم و درد میکشیدم

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی . چشم توی فکرم هست ماما همراه بگیرم . کدوم بیمارستان بودی

من شهرستانم بیمارستان خصوصی بود ماما همراه هم گرفتم از لحظه ای که دهانه رحم دو سانت باز بود اومد بالا سرم ورزش کرد باهام حموم برد منو حتی آب هم میداد بهم بیچاره کلی کمکم کرد لحظه زایمان هم شانسی یه متخصص اومد بالا سرم ماما همراهم اومد کنارم دستام و گرفته بود باهام حرف میزد بهم آبمیوه میداد. خیلی کمکه آدم احساس می‌کنه یه دلسوز کنارشه

طبیعی خیلیییی بهترهسزارین خیلی دردسرای بعد خودش و داره وکلی عوارض داره مخصوصا روحی روانی

مثل چی؟

۲ساله سزارین کردم‌. نه عوارض جسمی دیدم نه روحی روانی. هیچ مساله ای نبوده که ذره ای به سزارین ربط پیدا کنه. 

وایی زن عمو من میگفت با اینکه بیهوشم کرده بودن ولی چاقو میرفته توی شکمم کاملا حسش میکردم و درد میکشی ...

بیهوووووش مگه میشه؟ 

اون برا ۲۰ سال ۳۰ سال پیش بود که با طبیعی گشاد میشدن الان طبیعی رو کامل می‌دوزند جمعش میکنن بخیه زیب ...

نه همین الان هم خیلیا تاپیک میزنن بعد زایمان طبیعی واژن مون گشاد شده 

من از دکتر زنان هم پرسیدم گفت تاثیر داره 

گفت واژن بانوان هم با دختر مجرد فرق داره چه برسه زنی ک طبیعی زایمان کرده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️